Hiç Unutmam Emolarla İlgili Bir Olay Gelmişti Başımıza, Geçen yıllarda bir ramazan bayramında 3-5 arkadaş geziyoruz sonra bir cafeye gittik oturduk çaylar filan neyse cafefe 3-4 tane emo kızlardan haliyle insan tiplerini görünce bakıyor arada bizde bakmayın filan diyoruz kendi aramızda.sevmem zaten oldum olası bunları migdemi bulandırıyor bunlar dedim ve çayları içip cafeden çıktık biraz yürüdük dağıldık geriye iki arkadaş kaldık ne yapsak diye düşünürken cafedeki iki emocu geliyordu bize doğru ben devam edelim dedim arkadaşa karşı yola geçtik buda geçti biz hızlandık bunlarda hızlandı baktı yetişemiyecek bi dakika bakar mısınız ya genelde "yha" dedi arkadaş buyrun dedi direk hiç bozuntuyu vermeden sizinle tanışabilir miyim dedi bu direk arkadaşın cevabı şu oldu "Kusura bakmayın İdiotları severim ama beslemem" Kız önce baktı baktı bönledi biraz sonra arkadaş sen onu anlamadın en iyisi şöyle söyleyim dedi "Hayvanlara karşı sevgim vardir ama besleyecek kadar değil" dedi gittik o gün bu gündür onları görünce kafamı sağa sola çevirip giderim migde bulandırıcı mahlukatlar