Bir gün pasifik okyanusunda kendi yatımla kız arkadaşımla açılırken eşi benzeri olmayan bir fırtınaya tutulduk daha önce böyle bir fırtınayla hayatım boyunca karşılaşmamıştım ne yapacağımı bilmiyordum yattaki herkes baya korkmuştu ama başımıza bir tahlisizlik gelmişti, yatımın kaptanı fırtanadan sonra kayıp olmuştu ortalıkta görünmüyordu? -Nereye gittin mayk diye içimden mırıldanırken kafamı yattan aşağı çevirir çevirmez oradaki manzarayı görmek bile istemedim. kaptan geminin 5. kattaki lobisinden aşağıya düşmüştü ve manzara çok kötüydü kız arkadaşımın bu olaydan haberi yoktu onu sezdiğimde korkuyordu dev dalgaların boyu 15 metreye kadar çıkmıştı ve gemi bir gondol gibi sallanıyordu sevgilimin rahatlaması için ona yatımın barından bir absent martini kokteyli getirdim içerisine attığım şekeri yakarken çıkan alev sanki içimizi ısıtıyordu hava çok soğumaya başlamıştı ve acayip derecede yağan yağmur fırtınayla beraber yüzümüzü çivi gibi deliyordu Allah'tan yat'ın üstü kapanıyordu ve biraz rahatlamamıza sebep olan bir oydu birde absent'li martini. absent'ten 4. shotumu attım kız arkadaşım hala 1.cisi yudumluyordu ama bunu düşünmenin zamanı değildi, kaptan ölmüştü ve ceseti etraftan yok etmemiz gerekiyordu ne yapacağımızı bilemeden kaptanın ceketinin cebindeki sigaradan bir tane yaktım ve düşünmeye başladım diğer cebini yoklarken bir yudum ısırılmış mantarlı kek olduğunu gördüm kaptan aslında bunun yüzünden ölmüştü.... Ahhh be mayk oğlun rokito ne yapacak şimdi sensiz oysa ki tek varlığı sendin... Mantarlı keki cebime attım ve kanları temizledim oradan..
...