Site adresi : www.bitkiselstore.net
Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı: 450 TL
Min art. : 50 TL
Hemen Al :1400 TL
son tekliften 24 saat sonra biter
Sitenin aylık getirisi: 0-50.000 Arası
Sitenin açılış tarihi: 2-3 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Bitkisel ürün, shop
Günlük hit sayısı, kaynak link: Aşağıda
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 aylık pr3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Özel yazılımdır sadece bu site için yazılmıştır.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Yok

Siteyi 10 gün önce satın aldım toptancılarla tanışıp anlaştık yüzlerce ürün satan toptancıların bayiisi oldum bu hafta reklam çıkıp satışa başlayacaktım ama aylardır zaman zaman gelen baş ağrım son günlerde yoğunlaştı bugün doktora gittim , doktor göz ve boyun üzerinde oluşan baskıdan dolayı baş ağrısının olduğunu söyledi bu yüzden dolayı bir süre dinlenmek için internetten uzaklaşmak zorunda kalacağım siteyle ilgilenemeyeceğim için satmaya karar verdim

Script özel yazılımdır 700 TL karşılığında mr.emre tarafından kodlanmıştır . Herşeyi yönetim panelinden ayarlıyorsunuz full panel kontrolündedir.

Bu işi yapanlar bilirlerki reklam vermeden para kazanmak çok zordur . Haftalık 250 K reklamla günlük 500-1000 TL arası bırakan bir sistemdir. Bilmeyenler için ürün tedariği konusunda yardımcı olabilirim. Merak ettiklerinizi konudan veya özel mesajla sorabilirsiniz.

Sitenin organik hiti olmadığından uçuk rakamlar istemiyorum. Başlangıç fiyatı script parası bile değil ki gerçekten bu işi yapmak isteyenler için uçuk paralar kazanma fırsatı işte.

Mremre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı Satıslar. Sıstemın Kodlaması Bana Aittir.
Az Bilgi vereyim.

Full Dınamıktır. ( Yonetım Panel )
Full Seo
Php + Mysql

Alan kısı Emınım Pısman Olmayacaktır. iTraderimden Yazılım yaptıgım kısılerın yorumlarına bakabılırsınız