SkyGod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu adam gibi okumadan yorum yapıyorsunuz. Veya daha acısı okuduğunuzu anlayamıyorsunuz. Biz delilleri sunmak üzere ilgili şahısları firmamıza davet ettik fakat gelen kişiler konu ile ilgili değildiler. Script konusunda haklı olduğumuzu kanıtlamıştık bu konuda tekrar diretmenizin bir manası yok. Zaten Dr.iq rumuzlu şahısta bu konudaki diretmelerinden ötürü forum yönetimi tarafından forumdan uzaklaştırılmıştı. Banladığımız insanlar arasında r10'a belgelerini koymadığımız tek kişi bu konunun sahibidir. O'na da farklı yollardan delil sunma konusunda yardımcı olduk fakat kendisi bunu değerlendirmedi. Biz %100 olarak bu şahsın hile yaptığını biliyoruz. Diğer konuları incelediyseniz eğer hepsinin haksız olduklarını belgeler ile kanıtladığımızı görürsünüz. İsterlerse bin tane konu açsınlar haksız oldukları sürece hiçbir manası yok sadece algıları kısıtlı kişilerin kafalarını karıştırırlar.

Bu konuda da ilgili delilleri sistemimiz üzerinden screen vermemiz gerektiği dolayısıyla sanal bir platforma paylaşmayı reddettiğimizi, iki tarafından güvendiği bir kişi ile (bu kişi ****** olabilir kendisine de teklifte bulunduk) ilgili belgeleri paylaşabileceğimizi söyledik, beklemedeyiz.

Diğer konularda sizin dediğiniz gibi USLUBUNUZU bozmadan şimdi aynen bende öyle diyorum size değil özel olarak sana sende uslubunu bozmadan konuşmanın bir anlamı yok ******'ya siz teklif etmediniz ****** konuda zaten yazdı delilleri PM olarak istiyorum diye.

her iki tarafida tanimiyorum ama göründüğü gibi sen haksız'sın hadi bu adam hile yaptı diğer kişidemi hile yaptı? hadi olsun 3/4 kişi hile yaptı eee peki diğerleri demi hile yaptı. hani bazı insanlar vardır konuşma kültürü sıfır'dır ancak çoğu şeyi anlıyor yani bir dilsiz düşünün. Dili yok ama herşeyi anlıyor burada konu açanların çoğunun kültürü düşük olabilir sizin kadar kısa ve öz konuşamaz belkide. neyseki buraya yazacağım son mesajımdır benim mesajımı alıntı yapıp devamını getirirseniz bende yazarım.

Terbiyesizlik yapıp -REP vererek eline ne geçti? bu -rep'i vermen senin sahtekar olduğunu ortaya 1 kez daha çıkardı.