SkyGod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu adam gibi okumadan yorum yapıyorsunuz. Veya daha acısı okuduğunuzu anlayamıyorsunuz. Biz delilleri sunmak üzere ilgili şahısları firmamıza davet ettik fakat gelen kişiler konu ile ilgili değildiler. Script konusunda haklı olduğumuzu kanıtlamıştık bu konuda tekrar diretmenizin bir manası yok. Zaten Dr.iq rumuzlu şahısta bu konudaki diretmelerinden ötürü forum yönetimi tarafından forumdan uzaklaştırılmıştı. Banladığımız insanlar arasında r10'a belgelerini koymadığımız tek kişi bu konunun sahibidir. O'na da farklı yollardan delil sunma konusunda yardımcı olduk fakat kendisi bunu değerlendirmedi. Biz %100 olarak bu şahsın hile yaptığını biliyoruz. Diğer konuları incelediyseniz eğer hepsinin haksız olduklarını belgeler ile kanıtladığımızı görürsünüz. İsterlerse bin tane konu açsınlar haksız oldukları sürece hiçbir manası yok sadece algıları kısıtlı kişilerin kafalarını karıştırırlar.

Bu konuda da ilgili delilleri sistemimiz üzerinden screen vermemiz gerektiği dolayısıyla sanal bir platforma paylaşmayı reddettiğimizi, iki tarafından güvendiği bir kişi ile (bu kişi ****** olabilir kendisine de teklifte bulunduk) ilgili belgeleri paylaşabileceğimizi söyledik, beklemedeyiz.
Bakın kurduğunuz cümlelere dikkat edin!
Birincisi alıgısında sorun olan sizlersiniz, oraya gelen kişi benim ortağım ve yeterince yetkisi var! Tepesinde ışıklı tabela olacak hali yok adamın! Boynuna flash bellek takıp her gittiği yerde ftp açacak halide yok!
Siz adama bak bunlar firame ile hile yapmış banladık şeklinde saçma sapan şeyler gösterip tatmin ettik evet gösterdik diyerek asılsız suçlamalara devam ediyorsunuz!
Bana yol masraflarımı gönderin ben geleceğim diyorum ona da yanaşmıyorsunuz!
Hile yapmadığım gün gibi ortada, gelen ip leri sorgulayın diyorum proxi ya da asılsız ip çıkarsa kabul diyorum.
Ben gereken şeyleri not almış bulunmaktayım!
****** dahil tüm yöneticilere site sayyac bilgilerini ve geçmişe yönelik user girişlerini gösterebilirim.
Hala aynı şeyi tekrarlıyorsunuz. O adam beni temsilen geldi ve ortağımdır. Siz yetkili olmayarak buraya yazıyorsunuz. O adamın pozisyonu ya da yaptığı iş kimseyi bağlamaz.
Resmen hırsızlık yapıyorsunuz ve yüzsüzlüğe devam ediyorsunuz.
Kurduğunuz cümlelere dikkat edin konu başka yerlere kaymasın. İnsanları salak yerine koyduğunzu yeter artık bir de enbesik muamelesi çekmeyin. Algısında sorun varmış! Eğer öyle kişiler varsa o kişiler alkareklam yetkilileri ve çalışanlarıdır.
****** sizden delil ve somut birşeyler beklerken siz hala teklif sunduk bekliyoruz diyorsunuz.
Konunun kapanmasını ya da unutulmasını bekliyorsanız , kusura bakmayın bu konu burada kapansada benim için kapanmayacak. Şu an için konuya son mesajımdır. Ve faaliteye geçmek istemiyorum. Henüz birşeyler yapmış değilim.
Labidunun konu hakkındaki son görüşleri önemlidir benim için. Ki ****** benim babamın oğlu değil.
Sonrasında gereken neyse o zaman ben yapacağım siz rahat olun!
Tekrarlıyorum, insanlara enbesil muamelesi yapmaktan vazgeçin!