bunlar kesinlikle dolandırıcıdır daha dün panelimde ödeme yapıldı gösteriyordu ödemeler eft ile yapıldı yarın hesabınıza geçecek denildi şimdi ise hesabım banlandı hile yapmışım
bana attığı screen de ise pop reklam ile splash reklamı bir arada kullanmışım ondan banlamış mış bunun sebebinide açıklıyorum ama hala hile yaptığımı söylüyorlar bunların pop reklamının sayımını denemek için 3-4 saatliğine koymuştum ve sonra peşin olarak splash reklam aldım ve bunları aradım böyle böyle birşey yapıyorum sizin pop reklamınız ile başka splash kullanabilirmiyim diye onlarda hayır popup un dönüşümünü etkiliyor dediler ve kaldırdım o sıra google amca benim o sayfamı indexlemiş ve bu arkadaşlarda google cache den bana splash ile pop u kullandığım anki linki göstererek hesabımı banlıyor anlamış değilim ki popup reklamlarını 1 gün bile kullanmadım bu zaten kazançlardanda bellidir.
ayrıyetten bana gösterdiği screen resmindeki tarih 23.04.2010 du madem o tarihte tespit edilmiş hile yaptığım nedne bu zamana kadar bekletilmiş onuda açıklarsalar sevinirim