Öncelikle herkese Merhabalar,
Benimde konuyu ayrıntılı bir şekilde inceleme fırsatım olmadı. Bugün gün itibariyle mesai saatimizin dışına çıkarak kendilerini misafir ettik. Kendilerine sistemin işleyişini, abuse departmanının nasıl sahte click sonuçlarına ulaştığını anlattık. Bu veriler doğruyu yansıttığı halde biz kendilerini misafir edip, bir yanlışımız var ise düzeltmek istedik. Skygod arkadaşımızında dediği gibi aklımızda, ftp erişimine beraber girip reklamları döşedikten sonra 1 saat kendilerini ağırladıktan sonra tekrardan sistemi incelemekti. Fakat ortağım diye sunduğu arkadaş ftp passlarına bile sahip olamadığı için bu mümkün olmadı. Kendisini arayıp ftp passlarını almayı teklif etti, fakat aynı işlemleri tekrar yapabilme düşüncesiyle kabul etmedik.
Google adsense, adtech gibi firmalardan sahte tıklama aldığınız zaman, verin ne hilesi yapmışız diye veri isteyemiyorsunuz. Biz türk firması olarak işimizi sağlam bir şekilde yapmaya çalıştıkça gün geçtikçe bizi daha fazla yormaya devam ediyorsunuz.
Video önüne reklam koyan kullanıcılarımız bile 80k civarındaki sitelerinden 2K üzeri alamazken siz 20K tıklama alıyorsunuz.
Bugün ödeme günümüzdü, o kadar çakal milletiz ki adam gibi iş yapmak varken, hep sahtekarlık peşindeyiz. Biz bugün iframe ile sahte click yapan bir şahısı banladık fakat yapmadığını iddaa etti. O kadar anlamsız ki, sitenin hiti kadar tıklama aldığı halde halen ispatlayın diyebiliyor. Yazık ki, kim şerefli, kim ******** ayırt edilmez bir toplum haline gelmişiz.
Sayfaları tek tek detaylı inceleme fırsatım olmadı.
Alkareklam bir hile yapıldığını söylüyor.Karşı taraf yapmadığını söylüyor.
Şimdi Alkareklam yetkilisinin söylemiş olduğu 20k tıklama olduğu yönünde.
bunu delilleriyle ispatlarmısınız.
******, ben bu aleme 8 seneden fazlasını verdim. Şimdi sana soruyorum, bir sistemin açığını kapatmadan yada elinde olmayan sebeplerden kapatamadan tam olarak ne hile yaptığını anlatabilirmisin? Sadece bir kişiyi gözden kaçırmamız demek haksız kazanç sağlamaları demektir. İnsanları o kadar uyarmamıza rağmen, video önü reklam koymaya devam ediyorlar.
O yüzden senin ve konuyu inceleyen arkadaşların affına sığınarak, biz göğsümüzü gere gere konuya açıklık kazandırdık düşüncesindeyim. Ortağı olarak bizimle görüşmesi için yönlendirdiği kişilere buradan ayrılırken gösterdiğimiz verilerden tatmin olup olmadıklarını sorduk, tatmin oldukları yönünde beyanda bulundular. Eğer arkadaş derse ki, ortağım geldi bu dedikleriniz yalandır, ispatlamadınız, tatminkar etmeden yolladınız. Ben de o zaman ******** benmişim der paranızı öderim. Ama aksini iddia edemiyorsa arkadaş, gerekeni yapın.
Saygılarımla.