ben
www.domain.com olarak eklemiştim şimdi sitemi domain.com olarak ekledim aynı hesapta ve tercihleri www olarak düzelttim şimdi hesapta iki site gözüküyor duracakmı ikiside silmelimiyim birisini?
Hayır silmene gerek yok, bi tanesinde yapacağın bir değişiklik diğerine de uygulanıyor sanırsam otomatik