SkyGod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortağınız olarak buraya gelen kişi sitenize içerik eklediğini backlink çalışmaları yaptığını ve bunlar haricinde siteniz ile ilgili bir ilişkisi olmadığını söyledi. Yapılacak olan test belliydi, siteye reklamları koyup birlikte birer kavhe içip veya yemek yiyip 1 saat kadar sistemi incelemeye alacaktık. Böylece sitenizin 1 saat içerisinde ortalama kaç tıklama alabildiğini görecektik. Ancak kendisi ftp gibi bilgilere sahip olmadığını ve reklamları koyamayacağını söyledi. Bu sebepten ötürü kendilerine sistemimizdeki hile deşifre yöntemlerinden bazılarını gösterdik. Kendileri buradan ayrılırken gayet tatmin olmuştu.

80k hitli bir sitenin günlük 20k tıklama alması mümkün değil. Hadi oldu da aldı diyelim, pop-up reklam yayınlamıyorsunuz. Banner reklam kullanıyorsunuz, insanlar bannerdaki yazılanlar ilgilerini çektiği için tıklıyorlar ve reklam kampanyalarımıza giriş yapıyorlar. Dolayısıyla 20bin bilinçli tıklama arasından bir kişinin bile (boş veya yalanda olsa) sipariş vermemesi mantık dışı bir durumdur. Kaldıki bu durum günler boyunca sürdü, 100'den fazla tıklama aldınız ve boşta olsa hiç sipariş gelmedi. Bunlar gözümüze çarptı, tıklama yapan ip adreslerini inceledik ve önemli oranda proxy ip'si olduğunu tespit ettik.

Direkt olarak sizi firmamıza davet etmemizin sebebi, siz buradayken hile yapılmasının önüne geçerek tıklama oranlarınızı birlikte test etmekti. Şu dakikadan sonra bizzatta gelseniz yapılacak olan testlere karşı önlem alacaksınız.

Buraya ortağınız gelip, bizimle görüştüğü ve sistemimizi inceleme fırsatı bulduğu için siz hala konunun dışında kalmak durumundasınız, ortağınızın kafasında soru işaretleri varsa kendisiyle tekrar görüşebiliriz.
Aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz heralde farkındasınız.
Adam size öyle bir şey söylemedi. Siz suçlamayı da aitınız söylenmemiş şeyleri de söyledi diyorsunuz. Arkadaş yeter ya yeter bahane türetmeyin artık.

O adamın ne pozisyonda olduğu ve ne görev ile ilgilendiği seni de alka reklamıda ilgilendirmez. O adam benim elemanım ortağım kardeşim neyimse neyim. Ama beni temsil eden kişi olarak geldi ve sende o sahte klik dediğin saçmalığın delillerini gösterecektin.

ARTI OLARAK, SkyGod senin alkareklam daki konumu ne? Benle muhattap oluyorsun?
sen alka reklam ın sahibi misin?
Bana yetkilin gelsin kardeşim sahibi gelsin alka nın! sen cvp verme daha madem öyle,,,

O adam benim ortağım elemanım kardeşim seni ve sizi ilgilendirmez, beni temsilen geldi ve daha önce yapılan msn görüşmesinde de dahil olmuştu.
R1o YÖNETİMİ LÜTFEN KONUYU KLİTLESİN.