Alkareklam daveti üzerine ortağım ofislerine gitti ve bana vaad edilen gelin burada delilleri gösterelim bilgisayarda vaadlerini yerine getirmeyerek tek gerekçe olarak aşırı tık olmasını gösterdiler.
Sistemlerinde kayıtlı olan 200 k başka bir siteyi örnek vererek bakın burası şu saate kadar şu kadar tık almış deyip bizim sitelerimizden gelen tıkların sahte olduğunu savundular.
Biz gelen tıklamaların ip lerinin sorgulanmasını ve bir tanesinin bile proxi ile yapıldığını sahte ip olduğunu ispatlamaları karşılığında suçlamayı kabul edeceğimizi belirtmemize rağmen bir girişimde bulunmadılar.
Ortağıma reklamları şimdi koy siteye deneyelim demişler. Ortağım arayayım ortağı bıraksın reklamları ben ftp leri ezbere bilmiyorum demesine karşın kabul etmemişler ve geri çekilmişlerdir.
Resmen 1.700 Tl nin üzerine yatmış ve bizi asılsız suçlama ile banlamışlardır.
Tek gerekçeleri tıklamanın olması ve ürün satışının olmaması imiş.
Sizin ürünleriniz satılmıyor ise suç bizde mi?
R1o yönetiminin bu sahtekarlığa bir dur demesini ve gerekeni yapmasını rica ediyorum.
Msn üzerinden görüşürken abuse departmanı bilgisayardan sizin yaptığınız hileyi gösterecek denmesine rağmen hiç bir somut delil sunulmamış ve ödeme yapılmamıştır.
Yüz üstü bırakılan ve madur olan bir kullanıcı olarak alka reklama lanet okuyorum haram ediyorum kalan paramızı.
İnşallah gün yüzü göstermez o para size. Bana delil sunmamakla beraber hala suçlamalara devam ediyorlar.
Lanet olsun sizin reklamcılığınıza...