Merhaba arkadaşlar
dizivio video player ardında birde mp3 player yapmaya karar vermiştim. Şuan güzel özellikleri olan bir mp3 playeri sizlere sunuyorum. sağtık ve ön yüzdeki küçük yazıdan başka birşey olmayan bu free mp3 playeri sitelerinizde kullanabilir ve mp3Vio projesine destek olabilirsiniz.

Özellikler
-Basit Xml yapısı ile kolayca mp3lerinizi ekleyebilir ve yayınlayabilirsiniz.
-Akıllı url yapısı ile istediğiniz xml listesini tek satırla gösterebilir ve çaldırabilirsiniz.
Örnek :
http://www.mvio.org/mp3vio.swf?mvio=xmlismi.xml işte bu kadar basit!
-Klavye kısayol tuşları: Ok tuşları aşağı ve yukarıya basarak sesi azaltıp arttırabilir, sağ sol ok tuşları ile bir
önceki ve sonraki mp3e geçebilirsiniz. Space tuşu ile müziği duraklatıp başlatabilirsiniz.
-Fare Tekerlek desteği: Mp3vio fare tekerlek desteğine sahiptir. bu fonksiyon ile sesi azaltıp yükseltebilirsiniz.
-Otomatik başlama ve otomatik ilerleme özelliği
- %100 vektörel dizayn: vektörel dizayna sahip olması nedeni ile istediğiniz boyutlarda sıkıntı çekmeden playeri kullanabilirsiniz.
İlk Güncelleme
-Etiket sistemi sayesinde uzun mp3 isimlerinde sıkıntı çıkmaz.
-akıllı url özelliği sayesinde istediğiniz xml yolunu tek satırla vererek mp3playeri embedded olarak paylaştırabilirsiniz.
DEMO
Dizivio yu kullananlar umarım kodlama konusunda playerlarımın kalitesini görmüşlerdir.
bu projeye desteklerinizi bekliyorum. ilgi ve alakaya göre farklı süprizlerim ve güncellemelerim olacaktır bilginize. Yorumlarınızı eksik etmeyiniz.
Ek olarak dizivio v1.1 güncellemesi pek yakında duyrulur .