BEKIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Yakın zamanda kendi sitelerim da dahil olmak üzere hiçbir forex sitesine girmedim. Reklam kodlarını aldığım hesapta 7 forex 1 oyun sitesi var. Forex sitelerinde resim reklam kullanıyorum. Oyun sitesinde genellikle forex resim reklamları çıkıyor. Ya da ben ne zaman görsem forex reklamı var diyeyim. Ziyaretçiye de öyle çıkıyordur çünkü ben tik başı 1-2 $ veren oyun içerikli reklam görmedim daha önce
forex reklamlarını oyun sitelerinde bolca görebilirsiniz. çünkü reklam verenler forex oyunu, forex oyna, oyun kelimelerine reklam vermeye başladılar. Adamlar forex kelimesini arayıp gelen ziyaretçi beklemekten bıktılar. Olaya o yönüyle bakın. Ayrıcca yakın zamanda girmemiş bile olsan pc de forex ile alakalı olduğuna dair bir google cookie si varsa o reklamlar çıkmaya devam eder. Teorini ispat için bir internet kafe den gir ve aynı reklamların çıkmadığını göreceksin. Diğer yandan google mart 2009 itibarıyla Davranışsal reklam hedeflemesi denilen yeni bir yazılıma geçti. Sizin sık girdiğiniz web sitelerini tespit ederek ilgi alanınızı tespit edip ona göre harcama ihtimalinizin olduğu sektörlerde reklam çıkartıyolar. Ben de kendim zayıflama sitelerime evdeki pc den girdiğimde tatil reklamları görüyorum. Bunun nedeni ise eşimin sabahtan akşama kadar otel araştırması için online rezervasyon sitelerine girip durmasıdır. Adsense i yanlış analiz ederseniz yanlış ve alakasız yollara saparsınız. Son değişiklikleri inceleyin. Google un bu son yeniliği ABD de kişisel gizliliği ihlal ettiği gerekçesiyle büyük tepki topluyor. Televizyonlarda adsense i hiciv eden çizgi filmlere bile tanık oldum. Yakında sona erecek olan birkaç dava bile açıldı. ingilizcesi olan arkadaşlar için google un bu yeniliğini eleştiren bi yazıyı link e koydum. İsteyen bi baksın. yani sizin hisseder gibi olduğunuz o google da ki değişiklikler 1 yılı aşkındır var zaten. Tabi bizim webmasterler link kasmayı seo culuk sandığı ve kendisini geliştirecek kaynakları, google değişikliklerini okumadığı için bir kızılderilinin uçağa uçan demir kuş demesi gibi google değişikliklerine de böyle sanki bir büyük ticari sır keşfetmiş edasıyla yaklaşıyor.