KeWeLL19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sırf bu yüzden fazla kaprisli tartışmaya meyilli kız manken gibi de olsa yok aman benden uzak dursun diyorum

Biranda olacak bir çözümü yok aranızdaki ilişki geçmişi nedir yakınlık nedir bilinmez ama kız bunu soğukkanlıca diyorsa pek yakın olduğunuz söylenemez yada kız farklı sorunlar yaşıyor etkisi sende buluyor buda olabilir.Ben zaten fazla tartışma içerikli ilişkiyi sevmem belli süre sonra saygı sevgi kalmıyor.Kız dediğin erkek hata yapsada bağırığ çağırmaz üzülür erkekte gönlünü alır özür diler böyle alıştım valla ben tersi durum göstericek kızla hayatta uğraşamam o yüzden şöyle böyle yap diyemeyeceğim tek çare unutmaksa onunla görüşme imkanın olan herşeyden uzaklaş kendini işine okuluna yada uğraşları nneyse onlara ver.Zaten er geç başka bir kızla tanışır herşeyi unutursun.Şu hayatta neleri unutmuyoruz ki ayrılığı unutmayacağız.

Yorum için saol, ama kız bana bağırıp çağırmadı. Tam tersine onu ayrılığa iten bir sebeb var ama çözüm yolum yok... Tartışma ufak bir tartışmaydı sanırım ben fazla üzerine gittim. Evlenmeyi düşündüğüm kızdı. Tartışma sonunda düşün dedim. 2 gün arayıp sormadım. Ve olan oldu.

O sessizce ikimiz için iyi yol ayrılık dedi, ben sinirle defol dedim... (Sinirlenince kendimi kaybediyorum ) Bir şeyleri düzeltmeye çalıştım. İyice elime yüzüme bulaştırdım. Tahminlerimde yanıldım.
Tek şeyi iyi biliyorum onu çok sevdiğim. Sence böyle bile bir konu açmışken, her şeyi unutmak kolay değil benim için.

Başka kızmı uzak dursun...