Herkese selamlar,

HTC Diamond (P3700) telefonumu satmayi dusunuyorum. Asagidaki linkten ozelliklerine bakabilirsiniz:
http://www.hepsiburada.com/productde...lcephtctoucdia

Yurtdisinda yasadigim icin telefon yurtdisindan alindi, buradaki faturasi vesaire duruyor dogal olarak ve gecen ay Turkiye'ye geldigimde pasaportuma islendi, dolayisiyla calismama gibi bir derdi yok...

Gittigidiyor uzerinden yada buradan satmayi dusunuyorum, Haziran ayinin 9 unda Izmir'e gelecegimden almak isteyen arkadas olursa eldende verebilirim, bu sayede calistigini vs gorup gonul rahatligiyla alabilirsiniz.

Satma nedenim Temmuz ayinda yeni telefon alacak olmamdandir, burada butun operatorler faturali hatlar icin her sene bir telefonu degerinin cok altinda almanizi sagliyorlar kisaca, bende bu hakkimdan faydalanacagim dogal olarak.

Su an isletim sistemi Windows Mobile 6.1 Fransizca ama zaten daha once bu tur telefon kullanan arkadaslar icin isletim sisteminin sorun olacagini sanmiyorum.

Canon/Nikon gibi profesyonel fotograf makinalari ile takas yapmayida dusunebilirim (ama kesin kararimi vermedim)...

Su an gittigidiyordan satista olanlarindan fiyat arastirmasi yapiyorum.

Sizce bu telefonu ne kadara satabilirim?

Ayrica teklifleriniz varsa lutfen iletiniz.

(9 Haziran'dan once telefonu size ulastirma sansim yok hemen almak isteyenlere duyurulur)

Saygilar