arkadaş gayet normal bi konu açmış. neden böyle tepki gelmiş şaştım.kendine iş arkadaşı araması ve yardım istemesinden doğal ne olabilir ?
Yok hocam, insanlar kendilerini cevap yazma zorunluluğunda hissediyorlar herşeye
Tepkilerin sebebi webmaster kelimesi

Kelimenin anlamı çok büyük , burada layıkı ile tüccar olan , satıcı , tasarımcı olan vs. bir sürü insan vardır , fakat webmaster kelimesi çok daha geniş ve detaylı bir kavram.Konunun başlığı da tepkilerin sebeplerinden biri çünkü işini en iyi yapan yazmışsın hocam , en iyi webmaster demişsin , e iyi de en iyi olan adamın zaten yüksek geliri vardır ve başını kaşıyacak vakti yoktur o yüzden konu kendi içinde biraz çelişiyor , benimle beraber çalışacak güvenilir - işi bilen arkadaş arıyorum daha az tepki çekecek ve daha hedefe odaklı bir başlık olurdu.Benim tavsiyem ise siteyi satın almadan ve satın aldıktan sonra bir danışman ile çalışman olabilir (Satın almadan önce sitenin güvenilirliği , getiri sağlayıp sağlayamayacağı benzeri konuları danışman , sonrasında kişinin siteyi geliştirmen için sana direktifler , tavsiyeler vermesi şeklinde olabilir ) İyi çalışmalar
En azından abuk yorum yapmadığınız ve düşüncelerinizi düzgün bir şekilde ifade ettiğiniz ve hata yapmışsam bunu düzgün bir şekilde söylediğiniz için teşekkürler
size defalarca katılıyorum hocam
Şaştım kaltım vallaha
Burdan biri size git şunla ortak ol sağlam adamdır dedi, gittiniz oldunuz zarara uğradınız.Gelip burda referans olanları da suçlamayacak mısınız ? Kaç kişilik üyeli bir forumda 0,7 kalem ucu arar gibi ortak arayan sizsiniz bir de bana çatıyorsunuz.
Ben kimseye KEFİL OLUN demiyor. Daha önceden bu şekilde çalışmış birisi var mı diye soruyorum. KEFİL OLUN dersem dediğinizde haklısnızdır ancak şu anda DEĞİLSİNİZ..! Kimseye gidip patlıcak değilim, kimsede şununla iş yapabilirsiniz sağlam kişidir dedi diye o kişiylede yapıcak değilim kaldı ki yapsam bile o kişiye ASLA PATLAMAM..!
İnsan herkesi kendi gibi sanmasın işte...