Elden Yap kardeş Her şeyi. Adam nede diyelim konya da git konyaya adamla görüş al . msn den görüşmekle olmaz bu iş
Böyle bir işte tabikide görüşmek lazım. İstanbul'da olursa iyi olur...
ortaklık gibi birşeyden bahsediyorsun sanırım yanlış anlamadıysam değil mi
Tam olarak o şekilde denemez. Ortaklıkta işe başlarken her iki taraf bir yatırım yapar. Burda sadece ben yapacağım yatırımı. Daha sonra çalışan arkadaş siteyi geliştirmesine göre ücret alacak
istanbuldansınız. forum da muhakkak çıkacağından eminim bir istanbul'lu Webmaster arkadaş. inşAllah hayırlısı olur.
İyi dilekleriniz için teşekkürler...
Kime güveneceğini bilemezsin dostum, şu sitede 5 TL için bile adını kötüye çıkartan varsa, 2k TL paraya da çıkar. Arkadaşların dediğini yap, fırsatın varsa elden al.
Yüzyüze görüşüp bütün bilgilerini aldıktan sonra o kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum... Tabikide haklısınız ama illaki güvenebileceğim insanlarda vardır
böyle konu mu olur allah aşkına
Not: burda katrilyonu olupta takılan adamlar biliyorum... R10 çoğunluğu bu işe yeni başlayanlardan oluşan bir platform olsada çok çok büyükler bile burda... Tabii kimse aa bakın burdayım demez...
Yani ver hasıl kelam r10dan ayda sırf ticaretle 20 bin tl gibi rakamlar kazan adamlarıda biliyorum, tanıyorum... Hani bu konu hakketten saçma
herkesin ayrı uzmanlığı var web masterın bir tanımı yok...
ASP uzmanı mı arıyorsun?
PHP cimi?
Java cı mı?
Aciton cu mu?
HTML ci mi?
SEO cu mu?
Reklam pazarlamacı mı?
listenin uzatılmasının anlamı yok
İlk önce böyle konu mu olur Allah aşkına sorunuza cevap vereyim.
Evet olur. r10'da ne saçma konular oluyor onlara mana bulunmuyor buna mı bulunacak. demek ki OLUYORMUŞ..! Bir konu şu forumda tartışmaya çekilmese ciddi manada şaşıracağım.
Sizin için 2 bin TL küçük bir rakam olabilir veya aylık kazanacağım 300-400 TL ama bu forumdan bir çok arkadaş için eminim ki öyle değildir. o 20 bin TL'lik iş yapanlar eminim bir anda sazan gibi atlamamışlardır..!
Ben forumda güvenebileceğim çalışabileceğim bir arkadaş arıyorum. Reklam işlerinden siteyi nasıl geliştirebilrim bu işlerden anlayan bir arkadaş..!
Ne desem bilemedim şimdi. Ciddi misiniz yoksa ne bileyim. Bu konu nasıl bir konu yaa
Biz mi söyeleyeceğiz şu kişiyle git ortak ol diye. Olur mu böyle bir referans hiç bilemedim.
Gayet ciddiyim. Ciddiyetsiz bir başlık arıyorsanız maksi geyik bölümü size göre...
Bu forumdan hiç mi kimse orta çaplı bişey yapmadı. Hiç mi kimse ortak olmadı?
En azından bu arkadaşla bu şekilde çalışıyorum, bunları yaptım bunları yaptı gibilerinden özel mesaj ile tavsiye edebilirsiniz..!
Genel olarak konuşuyorum: Tavsiyeniz yoksa konuya cevap YAZMAYIN..!