Bence gereksiz bir transfer daha doğrusu bu paraya gereksiz, şuan klüpte bazı önemli oyuncuların alacakları varken bu durum sorun yaratır, birde sadece batu değil Erkanın da bonservisi alındı BJK'den. Batu zaten Eskieşhire hasta, genç taraftarlarda ona hayırlı olsun onlara. 2M Euro'ya Brezilya v.b. ülkelerden daha sağlam oyuncular alınır ben halen Batu'nun Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı alemi affetmiş değilim, disiplinsizlik ayrı şey ekmek yediğin kapıya ihanet ayrı şey. Umarım ben yanılırım tebrik etmeyide, özür dilemeyide, eleştirmeyide bilirim yeterki gollerini atsın.

Konu dışı;
Demekki ya modaratör arkadaşlar konu nasıl birleştiiliyor tam bilmiyorlar yada keyfi davranıyorlar yada 3. bir sebep var hani bizim bilemdiğimiz, aynı anda 2-3dk içinde açılabilir konular göremezsin, biz rica ediyoruz ve kendimi rapor ediyorum aynı konu açıldı diye, son 3 seferdir konuları birleştirin lütfn diyoruzki çöplük olmasın db şişmesin ama ya siliniyor 10dk uğraşıp yazdığımız yazı yada kitleniyor aynı mesajı 2kez yazmak zorunda kalıyoruz. Neyseee ağamız bilir...

Edit;
İşte ayrıntılar;
Batuhan'ı Eskişehirspor'a 2.1 milyon Euro karşılığında sattığı öğrenildi. Genç oyuncunun daha sonra başka bir kulübe satılması halinde Beşiktaş, bu satışın yüzde 25 hakkına sahip olacak. Batuhan'ın, Beşiktaş'ın ezeli rakipleri Fenerbahçe veya Galatasaray'a satılması halinde siyah beyazlı kulüp 5 milyon Euro alacak.