SkyGod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dilerseniz siz gelin, dilerseniz İstanbul'da ikamet etmekte olan ortağınızı ağırlayalım. Burada oturur birlikte inceleriz. Bugün K. Maraş'tan İstanbul'a uçak parası asgari ücretle çalışan birinin maaşına denk geliyor. Hile yapmış olması muhtemel biri için böyle bir israfa elbette girmeyeceğiz. Ancak buraya geldiğinizde bize hile yapmadığınızı kanıtlayabilirseniz birikmiş bakiyeniz ile birlikte yol masraflarınızı karşılamaya hazırız. Mesai saatlerimiz dahilinde telefon ile ulaşarak adres bilgilerimize dair detayları öğrenebilirsiniz.
Hile yapmış olma ihtimali olan birine önce gel burada görüşelim yol paranı vereceğiz diyin. Sonra biz böle bir riske giremeyiz diyin.
İhtimaller ile konuşmayın, bana delil gösterin yahu , hani delil hani kanıt hani sahtecilik. Varsayımlar ile ban attığınız nasılda ortada.
Muhtemel diyor abuse departman sorumlusu bile muhtemelen sahtecilik var diyor banı atıyor.
İyi valla siz varsayımla ban atın parayı vermeyin bene kalkayım bu geri bir sistem kullanan ofise geleyim laf dinleyeyim.
O kadar zaman kaybı sürecinde ben o parayı zaten kazanırım. Kaybım ne olacak.
Lütfen önce çelişkiden kurtulun. Sonra bana delil sunun.

R1o YÖNETİMİNDEN ALKAREKLAM YÖNETİCİLERİNİN BANLANMASINI TALEP EDİYORUM.

Ben oraya geleceğim hile yapmadığımı kanıtlayacakmışım. Tezatlık gün gibi ortada. Siz bana çamur atıyorsunuz. Resmen paranın üstüne yatıyorsunuz.