İyi geceler dikkatli yazmaya çalışmıştımda yetersiz kaldı sanırım tekrar okuyunca bende anladım.
Hazır kullandığım bir portalım var bu portal da normal temalar ile çalışıyor joomla gibi admin panelinden üstteki yatay menülere ekleme yapabiliyorum. mesela anasayfa dosyalar forumlar gibi linkler ekleniyor. fakat ben bunların haricinde daha şık ve güzel bi menü oluşturdum ve kendı sistemindeki menülerini temadan sildim şuan menüsüz bi şekilde çalışıyor onun yerıne kendı hazırladıgım üstüne gelindiğinde açılır kapanır menü yaptım bu menüyü temanın içine oturtmaya çalışıyorum malesef başaramadım frame ile menu.html olarak kaydettım frame olarak oraya ekledım fakat işimi görmedi ben bu html kodlarımı temanın içine gömmem lazım ve temanın içinde echo ile birçok işlemler yapılmış bende echo ile html kodlarını yazdırabiliyorum. fakat benım hazırladığım html kodların içinde css ler mevcut benım hazırladıklarım ile gözükmüyor temanın kendi css kodları ile gözüküyor buda menülerimin istediğim gibi çıkmasına engel oluyor