Bana "parayla aldığımız css videolarını neden paylaşıyorsunuz ?" diye -rep atan vatandaş. Bir özel mesaj atıp durumu öğrenseydinde ondan sonra atsaydın? Sorun değil rep benim için birşey ifade etmiyor. Kafana göre takılabilirsin...

YARGISIZ İNFAZ yapmak niyetindeki vatandaşlar için burada son kez açıklama yapıyorum.

Egemen beyin forumda sattığı eğitim seti uzun zamandır w*rez sitelerden indirilebiliyor. Ancak ben kimsenin KUL HAKKINI yememek ve EMEĞİNİ çalmamak adına dersleri hazırlayan Egemen Bey ile özel mesaj ile iletişime geçtim.

Kendisine :

Alıntı
Eğer bu seti artık satmayacaksanız bizim sitemizde sizin adınız ve soyadınız ile yayınlama şansımız var mıdır? Size ne kadar ücret ödememiz gerekir böyle bir iş için?
mesajını gönderdim. Kendisi sağolsun herhangi bir ücret talep etmediğini, eğitim setini artık satmadığını belirtip dersleri sitemizde yayınlamamız için izin verdi.

Şuan sorunun ne olduğunu ben hala anlayabilmiş değilim. Ücretini verip eğitim setini alanlar aylar öncesinden bilgiye ulaştılar. Eğer Egemen Bey size eğitim setini satarken "İleride ücretsiz paylaşmayacağım." tarzı bir garanti verdiyse bilemem.

Herkese tek tek durumu anlatacak zamanımda yok. Suçumuz seti hazırlayan kişiden özel izin alarak dersleri yayınlamaksa, hodri meydan istediğiniz gibi asıp kesebilirsiniz...