İstediğim fiyatı verebilirim. bu konuda eleştiri hakkınız olduğunu sanmıyorum.
Yazılımın ve emeğin ne demek olduğunu bilen insanlar bu fiyatları normal karşılıyordur. Ben bir çok kişinin rüyasında bile göremeyeceği rakamlara yazılım geliştirdim. Uygun gördüklerime referanlarımı göndereyim. Biri 1000 dolar verecek diye oyun işine girmem. Onun haricinde zaten 2000 $ ın altında hiçbir yazılım işine el sürülmez. bunun garantisi var desteği var.
Pekala siz bir bilişim firmasının ayda kaça döndüğünü biliyormusunuz? 5 tane uzman personelim var. Sekreteri pazarlaması kirası vergisi sigortası stopajı. Kendimizin geçim parası nolacak. 1000 $ a aylarca uğraşacaz. Cebimizdenmi verelim eleman parasını. NASIL YAŞAYACAZ?
Şaka olarak algılıyorum söylediklerinizi.
Şimdi konuyu açan arkadaş bir yazılım firmasından istiyorum demiyor bu yazılımı. Evinde freelance çalışan yazılımcıda olabilir. Okula devam edip ek iş alan bir çok kişi var. Tabi bu tür insanlarda şans %50 %50 bazıları paranızı alır size 2 ayda yaparım der 8 ay beklersiniz bunlarda göze almanız gerekiyor. Ben kendimden örnek verdim çok uygun fiyatlara daha önce okey yazılımı yazdırdım ve hiç sorun çıkmadı. Yazdırdığm kişide şu anda meteksanda çalışıyor.
Eğer 200 bin dolar bu işe verecekseniz gidin amerikada bu işi yapan çok büyük ve ciddi firmalar var. (Sadece işi oyun yazmak olan)
Sizin firmanızada çamur atmıyorum. İstediğiniz fiyatı verebilirsiniz. Az önce banada teklif verdiniz bana pahalı geldi başka arkadaşlarla görüşüyorum gayet özgür bir platform isteyen istediği fiyatı söyler.