Arkadaşlar forumu bayadan beri takip ediyorum bir kardeşin sayesinde sonunda üye olmaya başarabildim.
Neyse, bir konu danışmak istiyorum size tüm içtenliğimle, çıkmazlara saptım çünkü ne yapacağımı bilemiyorum artık..
Ben 19 yaşıma yeni girdim ve hep aile içi(akrabalar) tarafından bir sebep yüzünden dışlanmaya mahruz kaldım. Dışlanma sebebim ise neydi biliyormusunuz. Şu okuma meselesi bir türlü liseyi okumayı beceremedim diye 2 sene normal lisede üst üste kaldım şu net sevdası yüzünden şimdi mesleki açık öğretim lisesinde son senemi okuyorum ama normal okuyanlar gibi hiç birşey bilmiyorum malesef çok incitiyorlar, kırıyorlar beni. SENİN BİR AMACIN BİR HEDEFİN YOK, KAÇ YAŞINA GELDİN YOLUNU HALA ÇİZEMEMİŞSİN. SÖYLE BAKALIM HAYATTA NEYİ BAŞARABİLİRSİN DİYEREK tam 5 sene ve hala duymaya devam ediyorum bu sözleri. Muhasebe ve Finansman alanını okuyorum aol'de ama birşeyi bilmiyorum sadece liseyi bitirmiş olacağım bu sene.
Uyuşturucuya başlama yoluna kadar gittim. Amaç, Hedef konularının baskıları yüzünden.
Benden birşey olurmu yoksa uyuşturucuya başlayıp hayatımın geri kalanını onamı adayım?