Drupal neden hiç bir özellik içermez şöyle söyleyeyim:

Eğer css i sen sitene yük getirmesini istiyorsan bunun modülü ile online olarak yapabilirsin.

Admin paneli yoktur sen eklentiler (panels+ views,...) ile istediğin paneli yaratabilirsin.

Herhangi bir editör ile gelmez bir sürü editör seçeneği sunar sen istediğini seçersin geçen ben 12 tane saydım ve hepsinin kendine ait özellikleri var. Hatta editör eklentisi vardır bir çok editör arasından seçim yapabilmeni anında sağlar. Yani ckeditör varken bir tıklama ile bu editöre veya başka bir editöre geçebilirsin.

Ayrıca drupalde veri tabanından php ile bilgi çekmene genelde gerek kalmaz tıklamalar ile views bu işi senin yerine en doğru şekilde yapar. Ben php yazılımcılığı yapıyordum drupalle tanışalı php yi unuttum bile denilebilir. Çünkü pek ihtiyaç olmuyor.

Drupali üstün özelliklerini kullanmayacaksan bir blog için kullanma derim. Gerçi drupal 7 tam olarak yayına başladığında arkadaşımızında dediği gibi sadece blog kullanıcıları için hazır özelliklerle geliyor.

Drupal kullanmayı bilen ve pes etmeyen için nimettir.

Ayrıca;

drupaldersleri.org ve kendi sitem olan www.aratmedya.com üzerinde drupal ile alakalı nerede ise ihtiyacın olan tüm bilgilere ve eklenti çeşitlerine ulaşabilirsin.

duskorc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman bana göre değilmiş bu drupal en başından vazgeçmek en iyisi olur. Ben biraz daha kontrol manyağıyım yani herşeyi değiştirmek isterim.Ftp den indir editle tekrar at olayı bana ters zaman kaybı.Local de kurup deniyeyim bakalım ama editörsüz olarak gelmesi bana eksiklik gibi geldi.Neyse Geveze1 teşekkür ederim verdiğin bilgiler için .

Drupal a selam Wordpress e devam