SanTieG0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanal hayata 1 - 2 sene ara veriyorsun , muhtemelen altyapın yok ise üniversiteyi bir dahaki sene kazanamayacaksın ama gelecek seneye kadar düzenli olarak çalışırsan kesinlikle başarırsın. Üniversiteni kazandıktan sonra sanalla felan pek işin olacağını zannetmiyorum zaten.
Bu işleri hobi olarak yapıyorum zaten ben. Diyeceksinizki o zaman niye ücretli yapıyorsun. Bazı kişilere birşeyler yapabildiğimi, başarabildiğimi göstermek için.

Anonim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kagıt parcası zekanı gostermez ama calışmadıgını ve basarısızlıgını gosterir bende gectim bu yollardan ara karneler çok canımı sıkardı
interneti bırakamıyorsan diğer arkadasların onerisine kulak verebilirsin
kendini web alanında geliştirmek yerine bi sene durgun calışabilirsin ne biliyim sitelerine haftalık içerik ekleme gibi
r10 a girip 5 saat yazılanları okumak konuları takip etmek sana artılar getirebilir ama bunun yanında pek çok sey goturebilir.
Diploma şart. Ne kadar bilgili olursak olalım bir diploma şart. Dolayısıyla okumakta şart. Büyüdükçe herşey daha zorlaşıyor yahu. Daha bu yaşta bunu diyorsam ilerde ne yapacağım kimbilir.