Kardeş lise yıllarımda çok başıma geldi bunlar. Bence liseye dair ne varsa hiç takma, hiç ummadığın olaylar gelişebiliyor. Orada geçici olduğunu düşün ve oradaki insanların ve öğretmenlerin ne dedikleride senin umrunda olmasın. Lise kapısından çıktığında hepsinin anı olacağını düşün, yapılanları bir kenara it ve hedefine odaklan. Bunları yaparsan, olumsuzluklar seni yıldıramayacaktır.
Yapı itibariyle ufak şeylere bile çok takıyorum. Yani en güvendiğim hocalarım, beni savunur dediğim hocaların beni şikayet etmesine anlam veremedim. Zaten kaldı 1 senem. Nasıl davranabilirimki hocalara. Susup otursam sıramda buda çok zor benim için. Hiperaktif biriyim.
Takmamak en iyisi belkide dediğin gibi.
Bırak sanal'ı, 2 sene sonra gelirsin emin ol bir şey kaybetmezsin ; ama okulunu adam gibi okumazsan başını duvara çok vurursun.
İşte bırakamıyorum hocam. Birçok sitem var ve hepsine çok emek verdim. Öyle küt diye bırakıp gitmek istemiyorum. Tabiiki 2 sene sonra gelsem üniversiteye girmiş olarak gelirim ve çok daha rahat olurum. Ama 2 sene interneti düşünmeden duramam.
Bende bi' kaç hafta böyleydim. Hatta bırakmayı bile düşündüm. Ama gayret et , Onların inadına onun dersine çalış! Onun inadına o dersten en iyi notu alıp , Zorla onu kendine tebrik ettir!
Hırs yap , Varsın laf etsinler.. Çalış sınavlara, Son sınavlar yakında başlayacak zaten. Babana da kendini göster , Onların ettiği lafların tam tersi olduğunu göster!
Hırs yapıp gerçekte onlara ne olduğumu göstermek istiyorum. Bunun içinde biraz elimi taşın altına koyacağım. Eminim hocalarımda gerçekten iyi niyetli olduğumu anlayacaktır.