CilginBoard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normalde söylediklerinize aynen katiliyorum! Gercekte kimin hosting firmasi kimin araci firma oldugu belirsiz ve bu olaylar yüzünden bir cok kez kandirildim aldatildim bir cok kez bosuna param gitti parayi bosverin almis oldugum hostingler yok yere kapatildi domainlere el konuldu! Yalniz ben yurt disinda yasadigim icin türkcem ne kadarda iyi olursa olsun bazen sorularim yanlis anlasiliyor yani sorulari dogru yönde soramiyor olabiliyorum kadir bey banada hizmet sagladi kendisinden hosting ve 2 adet domain aldim inanirmisiniz neredeyse kadir beyi sorularimla cildirttim diye biliriz ve her sordugum soruya hic bir problem tersleme stres olaylari olmadan cok rahat ve sakin bir sekilde yanit vererek yardimci oldu destek sagladi! bir cok hosting firmasi tanidim para hesaplarina gecince hadi canim diyip msnyi engelleyen veya msn den destek vermiyoruz ticket ac diyen cokta firma gördüm buradanda kadir bey e ilgi alaka anlayis ve yardimlarindan dolayi bir kez daha tesekkür ederim. bu islerden ekmek yemek isteyen kisilere örnek bir insan diye bilirim.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için, bu işi yapıyorsanız müşterilerle ilgilenmek zorundasınız . Aldığınız ücretin karşılığını vermek zorundasınız bizde bu yolda yürüyoruz %100 müşteri memnuniyeti için , elimizden geldiğince müşterilerimizle ilgilenmeye çalışıyoruz . Sürekli iş yapmıyoruz bazı günler oluyor müşterilerimizle sohbet ettiğimiz günler oluyor sürekli ticaret konuşmuyoruz bizim için en önemlisi müşteriden çok insanlık , ve müşterilerimiz bu konuda gerçekten çok iyiler

Hepsine teşekkürü bir borç bilirim

Hayırlı Günler.