Konu
Satılık DiziPort Bot'u 30 TL! | WordPress & ScriptTurka & Lugesoft vs
09-05-2010, 11:45:50
TuRKisHRuLeR
Üyeliği durduruldu
Arkadaşlar DiziPort Bot'unu Satışa Çıkartmış Bulunmaktayım. Belirli Scriptlere uyarlayarak kendi script'inize uygun olanı alabilirsiniz. Konuyu Tamamen Okursanız Sevinirim.
Demo Link:
DiziPort - BOT
Bot WP Caps :
Caps 1
Caps 2
Özellikler :
Hedef sitedeki tüm kategorileri listeler ve kategori altındaki tüm dizileri ekleyebilirsiniz (Çekilen sitede kaç adet dizi varsa ona göre sayfalamada o kadarını gösterir..)
Dizi Eklemeden Önce istediğiniz başlık,açıklama,etiket,resim düzenleyebilirsiniz.
Çekilen Dizilerin Geneli Yani %90'ı Kendi Playerinizda Oynatabilirsiniz.
Eklenen Bir Dizi Varsa Yeni Eklenmeye Çalıştığı Otomatik Olarak Ekli Olduğunu Belirtir ve Sitenizde o diziye ait partları günceller.
Eğer Sistemini WP ise Eklemeden Önce Zamanlama Yaparak + Yayımla / Taslak Olarakta Kaydetebilirsiniz.
Kategoriler kendi yaptığım bir txt üzerinden çekecek daha hızlı olması acısından yapıldı ve her 15'e yakın bir zamanda yenilenecektir.
Anasayfa - Güncelle kategorisini listelemeye çalıştığınızda o an karşı sitede yeni anasayfada eklenmiş olan icerikleri listeler.
Kendi Playeriniz için SWF Adresi, SWFTema adresi ve PlayerLOGO (JW Player) Adreslerini kendi icerisinden değiştirebilirsiniz.
Eğer Sistemini WP ise ister Part Sistemli Bir WP'de İstersenizde normal bir WP üzerinden kullanmanız için değiştirilmesi gereken alan hazırlandı.
Eklemeden Önce o diziye ait kaç part olduğunu belirtir.
İsterseniz Resimleri sunucuya çektirebilirsiz istemezsenizde karşı sitenin resimlerini sitenizde yayınlatabilirsiniz.
Click Sistmini Kullanarak İstediğiniz Dizi'yi ekleyip istemediğinizi eklemeyebilirsiniz. Hepsini Seç diyerek bütün dizi bölümleri aynı anda sondan baş'a doğru ekleyebilrsiniz yani eskiden yeniye doğru gider eklerken
Uyarlanan ve Uyarlanacak Sistemler
WordPress Uyarlandı
ScriptTurka Uyarlandı
Lugesoft Uyarlandı
Alacak Kullanıcı İstediğine göre Webloader 7 & 8 & 9 Uyarlanır.
Alacak Kullanıcı İstediğine göre Özel Scriptlerede Uyarlanır.
Ödeme Koşulları
İş Bankası üzerinden ödeme almaktayım ve İndirim yapılmayacaktır.
EFT durumunda para hesab'a geçmeden işlem yapılmıyacak, itrader önemsiz!
1 Aylık Garanti veriyorum problem olduğu an yenisini veriyorum..
Kurulumu ister siz isterseniz ben yapiyorum.
Bot Domain'ine lisanslı.
2 Domain'ine almak isteyenler için 20 TL'ye veriyorum.