AndyCap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
direk bana yazıyorsun nasıl kişisel algılamayayım. o dediğin disk muhabbeti ile basit bir dns sorunu arasında dağlar kadar fark var. soa serial sorunun kaynağıdır zannetmedim de demedim de. sadece intodns.comda gördüğüm yanlışı söyledim. oralara bakma soa seriale bak. sence soa serial 0 olabilir mi? ayrıca ptr kaydını ben söyledim ki gece gece özellikle bana sarmak istiyorsan eyv. ama önce kim ne demiş ona bak bence.
"ns1.lineti.com ve ns2 için ns kaydı yok birde soa serial" sorunlarının, Recursive Queries ile ne alakası var, bunları sen yazmışsın.

Soruyu soran çözümü, senin yazdıkların sanacak, bakacak düzelmeyecek, sonra kurcalarken iyice bozacak ayarları, sitesi 1-2 gün dns cacheler yüzünden açılmayacak, bu sefer ya domain firmasına saydıracak ya da hosting ( sunucu/vps kiralamışsa sunucu/vps kiraladığı firmaya ) firmasına saydıracak.

Recursive Queries'i bilmiyorum ama şuşu sorunların da var onları düzelt desen anlayacağım, ama sen Recursive Queries sorununun çözümü için yanlış şeyler öneriyorsun.

Kişisel algılamadan kastım, yanlış yazan radmin de olsa ona da aynı tepkiyi verirdim. Şahsına özel bir tepki değil.