japsec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hedefin başka bir kelime olsa da, verdiğin örnekten yola çıkacak olursak, keyword'lerin içinde "ankara" kelimesini yalın haliyle tek başına yaz. Title ve description içinde de kullandığın ilk kelimeler içinde "ankara" kelimesi mutlaka olsun. Metin içinde de keyword yoğunluğunu buna göre düzenle, "ankara" kelimesinin yalın halini de uygun yoğunlukta kullan. "Ankara" ve içinde "ankara" kelimesinin yalın halinin geçtiği kelime öbeklerinden kendi sitene backlink oluştur.
Reklam olmasın diye yazmamıştım, hedef kelime yine ankara gibi başka bir yer adı. Title ve descriptionlarda dediğin gibi var, yalın olarak da gayet fazla kullanılıyor zaten 150 civarı alt sayfayla beraber, sayfa .html isimlerini de çoğunda geçiyor. Site ingilizce ve dünya çapında 2 li 3 lü kelime kombinasyonlu aramalarda milyonlarca siteden ilk sayfalarda çıkması da ilginç aslında ama ana kelimenin hiç listeye dahil olmamış olması daha da ilginç, anlayamadım valla bu durumu alt sayfalardan kelimenin yalın halinden ana sayfaya link vermeyi denemedim ama buna hiç gerek olmadan listede olması lazım, dediğim gibi 20 milyonuncu sayfada olsa olması lazımdı.