SeaL05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba..
Bugün anneler günü.. Çok sevdiğim insanın sevgilimin annesi hayatta değil..
Bu yüzden ona nasıl destek olabilirm ?
ne gibi şeyler yapabilirim.. Fikir ve düşncelerinizi paylaşırsanız sevinriim
Sabahleyin erkenden kalkarsın. Kız arkadaşını sabah 9, 10 gibi evden çıkartma gibi bir problemin yoksa, Annesinin kabrine erken gidersin ve bir demet gül ve anneciği yaşıyor gibi hediye alırsın.. Aldığın hediye'yi güllerin arasına koyarsın ve oradan ayrılırsın sonra kız arkadaşının evine gider ve onu alırsın. Annesinin kabrinin taraflarındaki bölgeye gidersiniz işiniz var gibilerinden neden oraya gitmenizin sebebini hiç bir şekilde anımsatmazsın bu supriz meselesini filan sonra yakın bir yere geldikten sonra ''elimi tut bir daha bırakma'' Sana bir supriz yapmak istiyorum dersin ve onu annesinin kabrine götürürsün akabinde aldğın gülün bir tanesini ona verip '' Annesinin kabrinin önünde (Seni Seviyorum) '' dersin sonra diğer gülleri annesinin kabrine dizmeye başlarsınız. Daha sonra o aldığın hediye'yide annesinin kabrinin önünde ona verirsin. Bu hediye annen'indi ama onun en güzel hediyesi senin gibi bir kır çiçeği olduğu için o hediyeyi sana vermek istiyorum dersin ve hediyeyi verirsin sonra kabristandan çıkıp istediğiniz yere gidip eğlencenizi yaparsınız......

Sevgiler