Evet değerli arkadaşlarım ben elimden geleni yapmak için gücüm yettiğince o gemide benimde bir tuğlam olsun diyerek yardım yapacağım. Herkesin Filistine ve tüm islam dünyasında yaşanan zulumlere sessiz kalmamasını dilerim.Bu yüksek iradeyi bu azimli duruşu bize yakışanı sizlerin her zaman yaptığı yine aynı şekilde yapmanız dileğiyle bir kaç hatırlatma yapmak isitiyorum.UNUTMAYALIM UNUTTURMAYALIM !!!
  • Filistnde Dökme Kurşun Saldırısı yapıldığında bebekler katledildiğinde evler yıkıldığında insanlar elektriksiz ve aç bırakıldığında bizlerde aynı hüznü aynı duyguları yaşadık.
  • Bütün dünya sessiz kalıp bu katliamları seyrettiğinde dünyaya Filistin halkı yanlız değildir diye ilk biz haykırdık.
  • Her şeyin sözde maddiyatla kazanıldığı gerçeğini bu insanlık ayıbına maddi ve manevi destek vererek yıktık.
FİLİSTİN BİZDİR BİZ FİLİSTİNİZ.

UNUTMAYIN EFENDİMİZ BUYURUYOR

MÜMİN MÜMİNİN KARDEŞİDİR... kardeşlerimiz o zulum altındayken artık sessiz kalmayalım Filistine destek olalım.

Yazı tamamen İçümden gelen neyse odur bunu şahsi yada farklı bir grup hareketi olarak algılamayalım din kardeşliği islam kardeşiliği olarak algılayalım buyrun arkadaşlar ihh insani yardım vakfının sayfası desteklerinizi bekliyor.

http://www.ihh.org.tr/12223/tr/