TeknoGame adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkes bir şekilde iyi veya kötü yorum yapmış
ben murat arkadaşımızdan şunu beklerdim.
arkadaşlar ben bu adamdan pc yi aldım yanlız paranın hepsini göndermedim yarısını gönderdim diğer yarısını gönderince faturayı gönderecekti demesini beklerdim ama maalesef bunu size söylememiş..bundan dolayıda insalar hakkımda direk olarak suçlamaya gitmişler.
sizce elimde olmayan bir ürünün faturası benim ne işime yararki? yani neden göndermek istemeyim
burada herkezin ortak yonu sudur bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayi severler ve onyargilarini parcalamak bir atomu parcalamaktan daha zordur

burada teknogame adli arkadasa hirsiz yakistirmasi yapan gerzek muamelesi yapan nakit paraya SIKISTIGI icin bu yolu izlediginden dolayi hakaret eden kendini akilli sanan arkadaslarin yorumlarini okuyunca dedim acaba tek tarafli nasil bu kaniya variyorlar nasil bu kanida oluyorlar (gerci r10.netin bir cogunun cocuk yasta oldugunu dusunursek) ve sonucu cok merak ettim cunku bu arkadasin yapmis oldugu baskasinin agiz kokusunu cekmemek icin bir bilgisayar alip acil nakte SIKISMIS ve mali, satmis

murat denenm bu arkadas bana faturayi yollamiyor diye o kadar sey yazarken aslinda ufak bir ayrinti gibi gorunen paranin yarisini yollamadigii mevzusunu hic anlatmamis ve burada aman bir uckagitcilik olsada yorumlarimizi yapsak onyargilarimizi kussak diyen bu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar dirket teknogame isimli arkadasi dolandirici hirsiz akilsiz gibi seylerle lanse etmisler burada benim sahsi dusuncem murat denen bu sahsin detaylari anlatmadan yok fatura yollamiyor yok calinti mal yok hirsizlik yapilmis alinmis mal diyerek karsi tarafi rencide ettiginden dolayi ozur dilemektir
ha geri kalan olaylardan habersiz ama olaylari at gozllugu ile yorumlayanlarin yapmasi gereken bir sey olduguna inanmiyorum her zamankisi gibi gene bir olay ve gene sahne almalarini izleyip sonradan hic bir sey olmamis gibidavranmalarini seyredicegiz

herkeze iyi forumlar