fcservers.com şikayet.... Sunucuyu almadan önce ilgilendi telefon etti msnde yokken yazdı. Herşeye yaparız ederiz dedi.
Sitelerimi taşıyacagını söyledi ama siteleri taşımayı geçtim sunucunun dns ayarlarını bile yapmadı.

Bilgileriniz bunlar ve şimdi çıkmam gerek diyip ortadan kayboldu.
Beni madur etti kaç gün sitelerin dns sorunu yaşayıp forum forum gezindim cevap bulabilmek için.
Sunucu eklentileri bile başkası kurdu.

Cpanel ücretini ödedim ve 20 gün olmasına rağmen salladı durdu her seferinde fullmuş gibi kullanabilirsiniz dedi.
Madem kullanırsam neden cpanel lisans ücreti aldınız?

4 gün önce yazdığımda sunucuyu optimize edermisiniz sql sorunu yaşıyorum dedim. Aldığım günden beri sunucuda kesintiler oluyordu 5-10k toplam iti kaldırmıyordu.. Tamam dedi ve ortadan kayboldu.
Belki bana managed destek vermesini beklemiyorum ama en azından aldığımda ayarlarını yapıp vermesi gerekiyordu.
Daha fazla söz söylemeye gerek yok screenler burda bu konudan çıkaracağınız ders:

Alışveriş yapacağınız adamları iyi seçin.... Sonra şikayet etsenizde işe yaramıyor... Sunucuyu adamın başına atıp gitmekle de olmuyor. Öyle olsa gider direk sunucuyu sağlayan yerden alırım..

Cevapsız sorular;