delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende bunu anlatmaya çalışıyorum zaten, örümceklerin ne gün ne yapacağı belli değil demedim ben google ın ne gün ne yapacağı belli olmaz dedim. Elbette örümceğin belirli kriterleri var, ama bi gün bakıyorsun domaine bakıyor bi gün title a bi gün etiketlere kendimce bende araştırmalar yapmaya çalışıyorum, gogole ın örümceği tam olarak şu şekilde çalışır bilen bir webmaster 2 günde bir siteyi zirveye vurdurur bir daha da dibe çöktürmez tek içerik ekler örümcek siteden ayrılmaz. neyse konu farklı bir boyuta kaymasında özetleyerek, google ın adsense yapısını daha kimse çözemedi bu da bize kimsenin bu konu hakkında kesin hüküm veremeyeceğini gösteriyor, yani ne gün ban yeriz (hepimiz için konuşuyorum) ne gün her tıka 1 dolar alırız hiç belli olmaz. Bu arada ban yedirmek zor mu sanıyorsun adam gıcık kapar sitene reklamlara her gün patır kütür tıklar sende ooo paraya bak dersin sonra google çalar kapını hemşerim ne iş aynı ip aynı reklama elle kere niye tıkladı pat kapı dışarı, mevzu uzun cevaplayacak yok bilader
Tamam hocam anlatmak istediğin biraz farklı ee banlanan yokmudur ?