BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar ,

Uzun zamandır ***** sitelerle uğraşmaktayım.***** konusunda zamanla bilenlerden duyarak dinleyerek görerek , deneme yanılma yöntemleri ile , araştırma bilgi edinme makale okuma , bilinen yöntemleri uygulayıp geliştirme ve daha birçok şekilde bilgi sahibi oldum kısa zamanda " Backlink Satın Almadan " hit yapabilen belki de ilk kişilerden oldum.Şimdi yavaş yavaş site sayımı azaltıyorum ve bilgilerimi sizlerle paylaşmak ayrıca bu işi yaparken para da kazanmak istiyorum.Vakit kaybetmeden konuya geçelim.

***** sitelerinizden daha fazla gelir elde edebilmeniz adına hitli / hitsiz , filtrede / filtrede olmayan , yeni açılmış / eski tarihli ***** sitelere site içi full + full optimize yapıyorum ve birçok uygulamamda site içi optimize ile kalmayıp site dışı optimizede yapabiliyorum.

// Genel Olarak Yapılacak İşlerden Bazı Maddeler

* Site içi kelime optimizasyonunun ayarlanması.
* Title , Keywords , Description ayarlanması.
* Site içi link otomasyon uygulaması.( kendi yöntemimdir ben buna BetaMap diyorum.)
* İçerik optimizasyonu ( video yöntemi , etiket girişi ve filtrelenmesi )
* W3C Kodlama hatalarının minimum orana düşürülmesi.
* Daha hızlı index alınması için düzenlemeler.
* Genel Site Menü ayarlaması.
* Siteyi google'a sevdirme google uyumluluğu ve spam görüntüyü en aza indirgeme.
* Site ve sitede ki mevcut videoların kesintisiz gösterilebilmesi için hızlandırma çalışması.
* Site fixleme ve güvenlik açıklarını en aza indirgeme.
* Kodlama hatalarının düzenlenmesi.(Gereksiz bir boşluk veya div koduna bile tahammülüm yoktur.)
* Genel Google ve Arama Motorları Optimizasyonu (ping sistemi)
* XML-Php site harita(ları)sı oluşturma ve Google’a tanıtılması.
* rss robots.txt ve sitemap ayarları.
* Her videoya özgün title ayarlaması.
* Admin panel genel ayarlamaları.
* Gereksiz dosya ve fazlalıkların ftp'den temizlenmesi.
* Hedef kelime seçimi ve bu kelime(ler) üzerine yoğunlaşılması.
* Hedef kelimelerde kategori açıklaması ve etiket ayarları.
* Script sadeleştirmek ve gereksiz detayların kaldırılması.

+ Ve daha sayamadığım ve GİZLİ tutacağım birkaç madde.

// Opsiyonel Ayar Listesi

* CACHE kurulumu.
* Güzel pratik bir etiket botu.
* Site İçi Arama yapıldığında o aramayı video olarak ekleme.(oto güncel site)
* Filtreden çıkılması için birkaç ek uygulama.(Garantisizdir , Gizlidir)
* Yüzlerce arama motoruna kayıt ve gerekli servislere PİNG gönderimi.
* 10 Farklı kelimede 10 Farklı Do Follow Link eklenmesi.
* ***** konusunda birçok taktik , öneri , bilgi.
* Favicon + Site Ana Logo + Player Logo yapımı.
* 7 Gün tel , mail , msn , skype , pm vs. teknik destek.
* Script görünümünü tamamen özgün şekilde yapımı grafik ve birkaç kodlama.
* Google Webmaster Tools'a Siteyi ekleyip gerekli birkaç ayar yapılandırılması.
* Birkaç gereksiz/siteyi kasan Menü , eklenti , sorgu kaldırılması.(Max. site hızı)
* Sql optimizasyon ve Ftp temizleme gereksiz dosyaları silme , virüs temizleme.
* En verimli Banner reklam yerleşimi ve az reklamla daha fazla kazanç çalışması.
* .htaccess ve alt yapı düzenlemesi.(sadece yeni açılacak siteler.)
* Site durumu , gidişat ve yapılması/izlenmesi gereken yol haritası.
* Sitede ki video resimlerinin 1 adet default resime ayarlanması.(sitelerimi bilen biliyordur.)

NOT 1 : Bu işlemleri sadece WEBLOADER scriptlerinde yapmaktayım.(özellikle v5 ve v7 scriptlerinde olumlu sonuç alındı.)
NOT 2 : Bu yapılacak işler Minimum 2 Saat , Max. 8 Saat civarında sürebilmektedir.
NOT 3 : Lütfen Referans istemeyiniz böyle bir konuyu ilk defa açtığım için elbette ki referans yok ama bilen biliyor o konuda şüphem yok.
NOT 4 : İş planlamasından sonra tutar tahsil edilmeden Optimizasyon'a başlanmaz.( Çok güvenilir , benden fazla itraderi mevcut kişiler dışında.)
NOT 5 : Aklınıza takılan tüm soru / sorunları sorabilirsiniz ayrıca tamamen sıfırdan domain + host sağlayarakta optimize ve izlenmesi gereken yolları anlatabilirim bunuda özel konuşuruz.
NOT 6 : Yapılacak işlemlerin faydasının olması elbette ki şüphesizdir.Fakat kesinlikle hiçbir sorumluluk kabul etmiyor ve 100-150K hitleri %100 garanti etmiyorum sadece elimden gelenin en iyisini yapıyorum.
NOT 7 : Konunun hiçbir şekilde baltalanmasını istemiyorum.Zorla kimseye birşey yaptırmıyoruz fiyat ucuzda gelebilir pahalıda herkesin görüşü kendinedir baltalayanlara -rep atabilme ihtimalimi seviyorum.

Fiyatlandırma : Ana Optimize paketi GENEL yapılacaklar'ın tamamı(istemediğinizi yapmayız) ve OPSİYoNEL ayarlamalardan 3ünün seçilmesi ile oluşur.Fiyatı 50 TL ' dir.Ayrıca OPSİYONEL ayarlamalardan Ekstra her 2 Ayar 5 TL'dir.Tüm Genel ve Opsiyonel Ayarlamaların toplam fiyatı 75 TL'dir.Ayrıca 1 den fazla site için de indirim söz konusudur.(sayıya göre konuşuruz.)

ÖDEME : İş Bankası - PayPal - PTT
CloinSt seocu diye seni tek bilirim siteni biliyorm gel ben yaparım