TRojan_NETwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geç kalmışsınız zaten, baştan kendi özel msn adresinizi kullanmanız gerekirdi. Hotmail ile hata etmişsiniz. Hack konusuna gelince ; evet dikkatsizliğiniz ortada.

EDİT:

Sitenize baktım o fiyatlar o ne öyle yaa, kusura bakmayın iyiki hacklemişler yani piyasanın anasını ağlatanlar sizler gibi olanlar işte yıllık 5 TL ye 10 GB trafikli hosting satıyorsunuz utanmadan gelip bi de burda msn adresmiz çalındı diyorsunuz. Şaka mısınız siz? Kim hacklemişse teşekkür ediyorum şuan sinirlerim tepemde

ben istediğim fiyata burda satabilirim sitede bakıyorum bedava dağıtılıyor ben en azından belirli bir fiyatla satıyorum evet 10 gb traficli hostu satıyoruz 250 mb alanla birlikte isterseniz sizede satalım

https://www.r10.net/hosting-sponsorluk/ bak bu alanda hostları bedava veriyorlar istersen bir incele 5 tl paran yoksa burdan alabilirsiniz

valla bir zil takıp oynamadığınız kaldı helal olsun bu konuyu acarken istedimki ileride sorun olmasın bizim msn adresimiz üzerinden kimseye yanlış yapılmasın sunuda yazmak isterim anlaşılan cok sevindiniz msn hacklendiğine bence en yakın markete giderek kına alın bilgisayarınızın işlemcisine yakarsınız