adam msn adresim hacklenmiş o msn adresinle işlem yapmayın diyor ki hotmail uzantısı kullanması zaten büyük hata hadi onu geçtim neden her konuda herkez konuyu açan şahısa agır şekilde yükleme yapıyor onu anlamıyorum bu aralar
hele şükür bir tane destek veren birisi cıkmış teşekkürler desteği
kesin bu aramayı kendin yazıp bol bol denedin arada trojanı kaktırdılar, dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldun
ben bu şekilde iş yapan kişiler gibi ******** birisi değilim
MSN adresinizin o şekilde hack edilmelmesine imkan yok

bide "hotmail" ..
Şifre deneme yanılma şeklinde o tür programlarla MSN hack etmek imkansızdır onlar 14-15 yaşındaki çocukların içine trojan koyup milletin bilgisayarına bağlandığı tuzak exe'lerdir. Sadece bunu yapan kişi şifrenizi tahmin etmiş, trojan yemiş veya şifrenizi kaydeden bir yerden giriş yapmiş olabilirsiniz (Örnek Fake) millet o kadar çığrından çıktıki artik vBulletin giriş bölümlerinde bile Log oluyor insan giriş yaparken şöyle bir düşünüyor acaba şifremi kayıt ediyormudur diye ..
O yüzden kimseye yanliş örnek olmasin hocam o şekilde deneme yanılma şeklinde bir Msn hack etme yöntemi olamaz Hotmail.Com buna izin vermez.

Kullanici kaynakli hatalar yüzünden msn hack edilir (Trojan,Fake,HTML Down.) gibi gibi.
bu sekilde programlar olduğunu biliyorum