Hocam senin o dediğin programlar yabancı bilim kurgu filmlerinde olur

))
Gerçekçi olalim program ile olacak bir iş değil bu , neyse olan olmuş geçmiş olsun.
Eğer o programla sunucu mail kişisel bilgiler hackleniyorsa
İletişim bilgilerim profilim'de var buyrun hackleyin , sunucu ip adresimi felanda yazabilirim

isterseniz eğer o programlarla hackleniyorsa PM atmanız yeterlidir.
Sağlıcakla Kalın.
Dipnot ; sunucunuzda
600 değil
30 adet alanadı barındığı görünülüyor
ben sunucu mail hackleniyorda demedim hotmal ler hackleniyor dedim siz yazdıklarımı bile adam gibi okumadan sadece eleştiriyor vede atıp tutuyorsunuz google denilen bir site var oraya yazın hotmail msn hacleme programları diye buldukalrınız test edersiniz bol bol
sunucu haclenmesi için bugun en kaliteli sunucular bile hacklenmekte bunuda öğrenmedi isieniz yazık size ozman sunucuların hacklenmediğini düşünüyorsanız neden sistemden sürekli olarak yedek alıyorsunuz almayın kalsın bence artık bu konuda fazla konusmayın konustukca bazı seyleri okumadan yazdığınız anlaşılıyor
ben oraya zaten kesinlikle 600 adet alan adı kayıtlı demedim 600 adet musterim kayıtlı dedim ve sunuda söğlüyorum bende 30 tane alan adıda yok bizim mesleğimiz radyo işi bugun sabah erken kalkan hosting işi yapmakta olduğu için biz host satışı kolay kolay yapmıyoruz buda sizin için bir dip not olsun