600 'e yakın kayıtlıbir mail ve @hotmail uzantılı ohh ne ala bu ne kadar rahat konuşma tarzı ya
Hoca , bu işi yapacaksan önce kendi bilgilerini kaptırmamayı öğren yarın birgün 600'e yakın müşterinin bilgileride giderse ne olacak ? Kime vereceksin bunun hesabını .
ben zaten kendi bilgilerimi kaptırmadım veya burdaki magdurlar gibi hiçbir site veya radyoda sorun olmadı orda sadece 600 yakın musterinin bizimle irtibata gectiği mailler var vede musterilerimiz kesinlikle msn üzerinden şifre istemediğimizi şifre almadığımızı bilmekte bugun internette binlerce msn hecleme programları var siz buynların önune gecemezsiniz kimsede gecemez saniyede 1000 adet şifre deneyen program biliyorum eger hotmail bunu anlamaz vede o adresi kapatmazsa 1 veya2 saat içinde msn şifreniz bulunur biz zaten bugun gerekli yerlere basvurumuzu yaptık biz konuyu acrken musterilerimiz ve bize ulaşacak insanların bilgisi olmasını istedik mahdur olmamaları için ama siz bir meslektaş olarak bu tur yapılan işlemlere karsı cıkıp destek olacağınıza bizleri eleştiriyorsunuz bizi eleştirmeniz için bizim bir hatamız olamsınıdır ben burda bizde bir hata göremiyorum umarın yarın sizin msn veya sunucunuz haclenmez ben bir meslektaşım olarak buna üzülürüm emin olun vede destek olurum