Sunucu Yedekleri Sizlere Ait olduğunu söyledik. Bunuda burada kime sorarsanız sorun aynı cevapları alıcaksınız ve konuları çarpıtmayı nekadar güzel başarıyorsunuz. Biz birdaha buraya cevap yazmıcaz. Geriside diğer hosting firmalarına kalmış birsey. Müşteri olarak yedek sorumluğunu almadığınız için bizlere burada konulara çarpıtarak yazmayı cok seviyorsunuz herhalde . Kimseyide mağdur etmek istemiyoruz . Ama anlayış yok malesef insan vicdanı diye birsey kalmamış bakıyorum . Demekki hosting firmaları olarak bundan sonra bizde bukadar anlayışlı davranmıcaz gibi görüyoruz . İstediğinizi yazmakda serbestsiniz .
Evet yedek almak benim sorumluluğumda ve ben yedek almadım. Lâkin sana yedek hakkında herhangi bir şey söylemiyorum ben. Sana msnde söylediğim gibi "bilader bana sunucumu ver. ben senden yedek istemiyorum. " Bu nasıl bir suç bastır ? Atak yaparken mantiginizi kullanin. Bir miktar msn loguyla süsleyeyim buraları.
Alıntı
(12:54) Radyohost İntern: normalde yedekler bizlere ait olan birsey değil bunuda biliyorsunuz . Sorumlulukları sizlere ait hangi firmadan dedicated kiralarsanız kiralayın
(12:54) Radyohost İntern: adamlar ellerini sürmezler
biz iyi niyetli birseyleri kurtarmak icin
uğrasırken siz zorluk cıkarmak icin uğrasıyorsunuz
(12:55) Radyohost İntern: parayı alıp yesek serverınız herhalde 28 sine kadar
acık kalmazdı ?m
(12:56) Radyohost İntern: ben bu durumda bile iyi niyetimle davranırken siz zorluk cıkarmak icin elinizden gelini yapıyorsunuz karsınızda bir cocuk yok 15 yasında bu isi yapan bunuda unutmayın
(12:57) aredhelrim corp: bak arkadaşım
bir kere daha soyluyorum
(12:57) aredhelrim corp: benim yaptigim bir takım gerizekaliliklar yüzünden şu an bu noktadayız
bu gerizekalılıklardan birincisi yedeklerimi almamak allah belami versin
(12:57) aredhelrim corp: bunun seninle hic bir alakasi yok
yedekleri almadım suç benim
senin yükümlülüğün bana sunucu hizmeti vermek
bilader ver sunucumu
ben sana yedek sormuyorum yedek istemiyorum
(12:58) aredhelrim corp: sunucumu ver arkadaşım
(12:58) Radyohost İntern: tamam ödeyin parayı ayın 1 inde ödemeniz var idi
yeniden görüsüyüm
(12:58) Radyohost İntern: heriflerle sadece sizinkini versinler ozaman
ne yapıyım daha
(12:59) aredhelrim corp: dalgamı geciyosun sen benimle ?
(12:59) aredhelrim corp: senin muhteşem übersonik mrtg raporlarına göre sunucum 28 sinde kapanmıştı değil mi ? aç sunucumu al paranı
1 aylık hizmet verdin mi sen bana ?
(13:00) Radyohost İntern: vermedimmi ?
(13:00) aredhelrim corp: sizin oralarda 1 ay kaç gün çekiyor ?
(13:01) Radyohost İntern: nisan 30 gün değilmi ? ben kapatmadım sunucuya sonucta bu yüzden uğrasıyorum benimde sunucularım yandı merak etmeyin yedeklerim gitti
(13:01) Radyohost İntern: neden yoksa bu yüzden uğrasıyım
bende sizleri mağdur etmemek icin uğrasıyorum
bende diğerleri gibi çeker giderdim
(13:01) aredhelrim corp: evet nisan 30 gün benim sunucumu bir kere daha soyluyorum senin raporlarına göre 28 inde kapattin 2 gün kullanamadim sunucumu 2 günde istemiyorum
benim sunucumu 15 dakika actir kardesim
hatta 5 dk actir
(13:02) aredhelrim corp: senin samimiyetini ugrastigini isine saygini musterine saygini goreyim
sonra ver bana baska bi datacenterdan makine
tasiyalim orda calisalim
(13:02) aredhelrim corp: digerleri gibi cekip gidemezsin güzel kardesim oyle bir ihtimal söz konusu bile değil
(13:02) Radyohost İntern: denicem açtırmayı konusuyum bakalım nedicekler
(13:02) aredhelrim corp: git bakalim neler oluyor
(13:03) Radyohost İntern: ben okadar ******** olmadım diğerleri gibi ben ekmek paramı bu isten kazanıyorum
(13:03) aredhelrim corp: benim sunucum bugun acilsin Uğur. O hayali avukatından da izin al bana ismini ve telefonunu soyle avukatimiz arayacak
(13:03) Radyohost İntern: aileme bakıyorum
denerim konusurum 15 dakika icin
(13:03) aredhelrim corp: Son cümlemide ediyorum sana
(13:05) aredhelrim corp: Eğer sunucum bugun acilmazsa artık bende elimden geleni yapacağım. Yalnız ben leasedweb vs. muhattap saymam. Benim muhattabim sensin.
(13:06) aredhelrim corp: Akşam saat 6 gibi durumu almak için görüşürüz yineUğur. sana kolay gelsin
(13:06) Radyohost İntern: peki nasıl isterseniz
Aracı bir firmadan sunucu almıs idik . Fakat Paraları ödendiği takdirde sunucularımızı kapattılar bizde bu konu hakkında işlem başlattık . Yedeklerimizi vermediler diye . Bu durumda arkadaşa ilettik alabilirsek alıp sizlere vereceğiz diye. Ama bize yedeklerini istediğini ve hemen sunucusunun aktif edilmesini istiyor . Bizde makinaları yaklasık 1 ay 25 gündür çalışmaktaydı . ve ben sunu söylüyorum madem dolandırıcıyız neden makinanız 1 ay 25 çalısıyor . Herkesin bildiği gibi yedek sorumlulukları müsteriye aittir dedicated makinada. Onlarla beraber diğer müsterimizinde makinaları kapandı toplamda 4 adet sunucu kendi radyo serverlarımız vsler var idi . ama diğer müsterimiz yedeklerini aldığı için sorun yaşamadıklarını söyledir . Onları hemen farklı bir dc tarafından dedicated sunucu sağlandı . Zaten sebepsiz yere sunucusunu kapattığımızı söylediğine takdirinde ayın 1 inde ödemesi var idi yani toplamda sunucu sunucusunun kapanma süresi 2 gün idir . Mrtg raporu istedi bizde mrtg raporunu kendinlerine ilettik . Panelden aldığımız . Ama halen daha yalancı ve *********** konumuna sokulduk. Yani biz burada yine müsterimizin mağdur kalmasın diye elimizden gelen herseyi yapıyoruz bizde bu konuda mağduriyetimiz mevcut . Ama anlatamıyoruz kimseye.
Buda Mrtg Raporu
İşlem başlatma konusun içinde bir takım log atayım.
Alıntı
(12:42) aredhelrim corp: uğur nedir durum
(12:43) Radyohost İntern: dosya numarası veriyim
daha yeni geldim
(12:43) aredhelrim corp: alim
(12:43) Radyohost İntern: 489322015
takipe alabilirsiniz
(12:44) aredhelrim corp: bu nasil dosya numarasi ?
(12:44) aredhelrim corp: 2010/xxxx olmasi lazim
(12:44) Radyohost İntern: onuda veriyim birdakika
bu savcılık icin olanı
(12:45) aredhelrim corp: Avukatin telefonu ve numarasinida alayim
(12:47) Radyohost İntern: avukata söyledim birazdan arıcak sizleri
bütün bilgileri ondan alabilirsiniz
telefon numarası
alabilirmiyim
(12:48) aredhelrim corp: 0546 XXXXXXXX
(12:48) Radyohost İntern: tamamdır iletiyim kendine
(12:48) aredhelrim corp: ne kadar birazdan arayacak ? yedekler gibi 1 hafta sonra arayacak olupta aramazsa ne olacak ? adi telefonu nedir bu avukatının
(12:49) Radyohost İntern: yedekler sizlere ait bunuda biliyorsunuz . Biz yedeklerini almak icin uğrasıyoruz avukata sormadan ad soyad telefon veremem malesef
(12:52) aredhelrim corp: arkadaşım bak beni zorlama
(12:52) aredhelrim corp: kaç gündür iş yaptığım adamlar deli gibi laf yiyip gelip sana insan gibi davranıyorum
gelip gidip yedekler sana ait benim umrumda değil tavirlari cekme bana
bana sunucumu ver kardeşim senden yedek istemiyorum madem öyle
(12:53) aredhelrim corp: parasını aldığın haber vermeden kapattığın
hatta datacenterin gibi
(12:53) aredhelrim corp: benden parasını alıp yediğin datacentere göndermediğin sunucumu ver bana arkadaşım
sana yedek sormuyorum ben
BENİM SUNUCUMU VER BİLADER
(12:54) aredhelrim corp: avukata sormadan telefonunu veremezmiş
(12:54) Radyohost İntern: zorlanmak birsey değistirmez bizde burada durmadan zorlanıyoruz . yapıcak birsey yok elimizden gelen herseyi yapıyoruz . Yani bu kısımda siz isleri zorlaştırıyorsunuz
(12:54) aredhelrim corp: hadi sor bekliyorum
telefonunu vermemi diyecek
birde bunlara rağmen - itrader mi veriyorsun ? Harikalar diyarında mı yaşıyorsun sen ?