Arkadaşlar merhabalar 5 senedir kullandığım telefonum en sonunda mefta oldu kırdım attım şimdi mecburen bi telefon arıyorum kendime alıcağım telefona karşılık aşşağıda ismi geçen siteleri ve domainleri vericem bu domainler ve sitelerin ortalama bedeli
500-550 tl tutmaktadır önerdiğinz telefon eğer bu fiyatın üzeirndeyse fiyat olarak üzerini
nakit olarak tamamlarız ama şunu belirtmek istiyorum
çakma telefon istemiyorum kesinlikle orjinal olması gerekiyor ve mutlaka
dokunmatik telefonlarınızı öneriniz ayrıca önerilmesini beklediğim veya almak istediğim telefon türü
blackberry ve iphone modelleridir veya benzeri modellerdir şimdiden ilgilenecek arkadaşlara teşekkürler.
Ayrıca şunuda belirteyim 0 trade ile yeni üye olumş arkadaşlara sesleniyorum önce telefonu tesli alırım sonra ücreti ve siteleri veririm ancak diğer durumda güvenebilceğim arkadaşlara siteleri ve ücretini öderim ve telefonun kargoya verilmesini isterim bu açık ve nettir umarım.
Site-1
Domain adı: pm ile (***** site kurulu)
Pr:4
Alexa:719k
Hit:2k
Aylık geliri:60 tl
Arkadaşlar bu siteyi vericem burda önemli olan site veya hiti deildir dikkat ediniz hiti veya site deildir burda önemli olan domain dir domain 4 karakter
zify.net benzeri bi domaindir hatta çok benzeridir

domainci arkadaşın birisi
400 tl fiyat biçmişti.En kötü ihtimal 15 tl den link satsanız
150 tl alır almaz kazanırsınz veya biraz link kasarsanız stabil şekilde hiti yükselecek bir sitedir ama domain burdaki en önemli değerdir unutmayalım lütfen
Site-2
Domain adı:
www.yenifilmizle.org
arkadaşlar ismindende anlaşılacağı üzere film sitesidir site wordpress üzerine kuruludur site için özel bi tema aldım bu domaininde bu iş için ideal olduğunu düşünüyorum film sitesi açmak isteyen arkadaşlara önerimdir boşa o kadar para harcamayınız
Site-3
Doain adı:
www.qralmuzik.com
Arkadaşlar bu domainide zamanında hoşuam gittiği için almıştım hatta forumdada o ara bi script satılıyodu o scritten alıp kuracaktım ama emek istiyen bi iş ben veremedim o emeği en başından beridir
site-4
Domain adı:
www.partneralemi.com
Bu domainide 7-8 ay önce almıştım üzerine çeşitli scriptler kurdum ama hiç birisi dikiş tutmadı ama partner sitesi kurmak isteyenler için idel bi domain diye düşünüyorum