Arkadaslar lugesoft scriptine uygun ona entegreli kolay kullanımlı php dizi botu ve film botu yazdıracam ayrıntıları ve isteklerim aşagıdadır..Ben bunları yaparım diyen saglam php bilen arkadas arıyorum Acil yapılması lazım..
1-)Kolay kullanışlı ve belirtmediğim benım faydama dokunabilecek sizin bildiğiniz daha iyi özelliklerinin olmasını istiyorum..
2-)dizi açıklaması çeksin ama açıklamayı istersek elle düzeltebilelim.Ayrıca bazı siteler açıklama kısmında kendi sitelerinin adını yazıolar ama ona karşı otamatik bizim sitenin ismine dönüşmesini istiyorum
3-)Tüm etiket,meta tag,anahtar kelimeleri elle ceksin aralarda virgül olacak sekilde ayarlasın ve bizim de ekleme düzeltme yapmamıza olanak saglasın
4-)Tüm resimler otomatikmen sunucuya çekilsin ayrıca bunları etiketleri felan filanda...
5-)Videoları link olarak çeksin
6-) videolar eger olabiliyorsa hepsi kendi video playerımızda oynasın
7-)Karşı sitenin tüm kategori isimlerini, etiketleriyle birlikte, eger istersek bunları tek tıklamayla kendi sitemize cekelim
8-) Bizde olan kategori,film ismi diger sitelerden aynılarını cekıoyorsak yanlıslıkla.. bot uyarı versin cekmesin
9-) (Bu benım için çok önemli)Şimdi diyelim karşı taraftan adanalı dizisini cekecez bunu tek tek ugrasnayıpta tüm bölümleri bot ta gösterilecek tick kullanarak istediklerimizi işaretleyip tek tıklamayla hepsini birden yükleme yapsn ayrıca tümünü işaretle,işareti kaldır gibi secenekler olsn...
10-) (bu da çok önemli) diyelim karşı sitenin dizileri zamanla silinmiş yada sorunlu açılmıyo bizim bot hemen bunları çekerken bize ayrıntılı hata verecek ve bunları almıcak...
11-) dizi sitelerinin genelde videolar arasında baslarında vs... gittigidiyor gibi kendi reklamları var bot bunlara dikkat edecek bunları cekmicek
12-) partlı dizileri aynı şekilde çekebilsin
ewt arkadaslar uzun oldu ama böyle istiyorum lütfen kendine güvenebilen saglam arkadaslar bana özelden pm atsınlar bunların hepsının olmasını istiyorum,imkansızları varsa burada belirtiniz özelden pm alacam ve cok acil bitirmemiz lazım 1 gün sürede
Not: Arkadaslar bunun hakkı neyse verilecektir ama öyle uçuk fiyatlarda istemeyiniz şimdiden söyleyeyım