Rep ve mesaj sayısını arttırma uğruna o kadar çok boş konuşanlar varki şaşıyorum. Bu arada advoldo isimli vatandaş kime söylüyorsun bu söylediklerini onuda söylede ortaya konuşma böyle.
Puhahah buna çok gülerim işte

İnan benden 1 ay - 2 ay önce üye olanlar bile benden daha çok repe ve mesaja sahip..İşim gücüm yok bazı boş kişiler gibi her ota b*ka yorum yapıcak biri değilim
İkinizde tartışıyordunuz sizlere söyledim..Biriniz diyor açık var diyeri diyor yok bende dedim açık var doğrudur o zaman kapatın koyun webmodun açıksız halini ? Kötü bir yorum yapmadımki sizler için ?
Bu kadar sinirlenmenizi anlamak mümkün değil her cs konusunda siz ve tartışma görüyorum bence aşırı agresifsiniz olaylara pozitif bir penceredan bakmaya çalışırsanız çoğu insanın ne demek istediğini daha iyi anlarsınız..Yoksa bazı şeyleri anlamak istediğiniz gibi anlayıp, millete önyargı ile yaklaştıkça burda dost değil sadece hasım edinirsiniz..
Konu uzamasın diye bundan sonra cevap yazmıyorum ve açıksız veyahut açığı az olan bir webmod bulursam konuya koyarım..
Hayırlı forumlar..