Selamlar. Wordpress ten sıkıldım ve daha işlevsel olan script arayışına girdim.Drupal 'ı buldum ve siteme kurdum.Ancak hiçbir halt yapamıyorum
1- Wordpress te Css editlerdim istediğim şekle sokardım , Drupal da editör olayı yok mu? Varsa nasıl aktif ediliyor?
2-
Ücretsiz pdflerde neden hiçbir bilgi verilmiyor , sitelerindeki kitapçıkları inceliyorum ama hep Drupal süper Drupal mükemmel öyle yapabilirsiniz böyle yapabilirsiniz diyor ama hiç öğretici bişey yok .Sürekli menüler arasında gezinmeyi anlatan veya basit kurulum bilgileri veren yazılar var. Bana Database den istediğin veriyi çekip kullanabilirsin falan denmişti .Bu tablo yapısı ile nasıl çalışabilirim onu çözmedim.
3-Kazaen bir tane ücretli e-book geçti elime bi yerden warezmiş

Neyse adı Drupal 6 Social Networking . Harita ekleme, resimlere watermark vs. vs. böyle şeyler anlatılmış ve dış yapı bloklar halinde kullanılır diyor. Bu blokların genişliği ve görünümü ile direkt oynama şansımız yok mu? Ayrıca kendi eklentisini yazanlar için api yada vs. bişeyler gerekli mi?
Elinde örnek uygulama kodları olanlar paylaşırsa sevinirim.Temel Mysql , PHP , CSS , HTML bilgim var Canlı Tv yayını için Online broadcasting tarzında bi eklenti yazmak istiyorum.Saygılar.