Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
arkadaslar kusura bakmayin buraya konu actim kendisi msn engelledi artik burdaysa burdan bari cvp versin kendi yurtdisindaki sirketimi yatigim tasarimi kaliteli guvenilir host diye 2 yilik odememi yaparak beyazhosttan aldim site 15 gun acik kaldi ve hergun iframe virusu yemeye basladi her sildigimde ertesi gun yine yedi sonra 3 ay ulasamadim ulastigimda herseyin baskasina gectigini soylediler odeme fln talep etmediklerini herseyin yolunda oldugunu soylediler 1 hafta sonra sitem kapandi yedekleri de vermediler hergun mail atmama sitelerindeki telefonu armama ragmen cvp veren yok kendisi burdaysa en azindan yedeklerimi talep ediyorum bu kadar kalitesiz firmayla calisitigim kendimden utaniyorum hic birinizede o firmayla calismanizi tavsiye ediyorum bir tek ben degil bir kac arkadasimin daha siteleri ayni oldu insallah kendisi burdaysa cvp verir cevapda istemiyorum yedeklerimi verir insallah vermedigi surece her konusuna yorumla asagilayici seyler yazmak zorunda kalcam vede temmuz 25 de turkiyede dava acacam