Kusura bakmayın ama suçun %49 'u sizde , az çok bu platform'u biliyorsunuz en azından piyasayı, bu elemanıda az çok belki görmüşsünüzdür buralarda sınav zamanları var sanırım bu ara görmeniz olanaksız
Siz hiç sormadınız mı 2 TL'ye reseller hosting herneyse , nasıl satış yapıp gelir elde ediyorsun diye ? Ben şahsen böyle bir devr olayım olsa kesinlikle sorarım aylık 2 TL'ye reseller satip bu kadar aylık getirin var diye ?
Eğer müşteriler mağdur olursa siz şuanda daha çok suçlu durum'a düşüyorsunuz çünki , o eleman elini çekti bu işlerden büyük ihtimal yada başka bir domain adıyla efsane aramıza dönüş yapacaktır

ki büyük ihtimal haziran sonunda burda olur .
Şuanda bütün sorumluluk devr alndıkdan sonra sizde oluyor artık müşteriyi kapı dışarımı edersiniz yoksa aynı fiyattan satış'a devam mı edersiniz bilmiyorum ama sonu iyi'ye gitmeyecek gibi görünüyor
Saygılarımla.
Hayırlı Günler
Siz hiç sormadınız mı diye ? bir kaide tabi ki olamaz,whmcs görüntüsü atıldı,birçok şeyler danışıldı.Ama bunlara rağmen 18 TL aylık gelir var,110 site arasından.Düşünceleriniz çok yanlış daha fazla yapılıcak birşey yok,araştırmanın sonucu olumlu gözüküyordu.Ama ondan sonra böyle bir durumla karşılaşınca böyle bir öneri getirdik.
Müşteriyi kapı dışarı etmek diye bir tabir yanlış bir tabir.Daha teklifimizi bile yapmadık,müşteri teklifin ne olduğunu bile bilmiyor.Kimseyi mağdur edecek duruma düşürmeyiz.Farkındamısınız bilmiyorum ama mağdur olmasın diye,bu çözüm yapıldı.
Emin olun 110 site devir alsanız,ve 18 TL gelir elde etseniz,siz dahil birçok kişi burada şikayet konusu bile açardı.Yorumunuz için teşekkür eder,iyi çalışmalar dilerim
Not : Sözüm meclis'ten dışarı.
Saygılarımla,
VirgülHost İnternet Hizmetleri
www.virgulhost.com