Merhaba,
Ben geniş çaplı bir açıklama ile bu konuya nokta koymak istiyorum efendim.
Saffet Bey yani ShiftMedya'nın devir öncesi bahsettiği
aylık gelir tutarı 10 katı düşüktür.
Toplam 110 adet site taşınmıştır sunucuya,110 siteyi barındırmayı göze alabiliyorsak.Aylık muhasebe gelirininde Saffet Bey'in dediği gibi olması gerekmektedir.10 katı düşükse ve Saffet bey bunu "umrumda değil" olarak algılıyorsa bu bizim problemimiz değil.Biz bahane değil,çözüm üretmek için uğraşıyoruz.Çözüm yolu 2 şekilli,istediğinizi seçin diyoruz.Bunun haklı haksız tartışması yoktur.Eğer gelirim 10 katı düşük bir sermaye elde ediyorsanız ZARARDASINIZ demektir.
Yani aslında burada Saffet Bey'in bir hatası mı desem,bahanesi mi desem,bir an önce sunucuyu taşımak için yalanı mı desem,her neyse siz ne derseniz deyin,aylık 18 TL gelir getiren siteleri sunucumuzda barındırmak zorunda değiliz.110 site aylık 18 TL gelir getirmekte,gerisini siz düşünün efendim.Ayrıca sizin de dediğiniz gibi firma - firma ile ilgili konulara müşteriler karışmaz,ama bir firmanın sahibinin bahane üretmesi ya da yalan söylemesini de kaîn gibi bir firma göremez.
Bu durumda bunun sorumlusu biz değil,Saffet bey'dir.Bizde sizleri mağdur etmemek için böyle bir düzenleme getirdik,eğer kabul ediyorsanız buyurun deme imkanımız var.Ama etmiyorsanız sizi sadece bu ayın sonuna kadar
mağdur olmayın diye barındırabiliriz.
Saygılarımla,
VirgülHost İnternet Hizmetleri
www.virgulhost.com
Keşke bütün bunları devir almadan evvel konuşup tartışsaydınız.
Devirden sonra paket fiyatlarımız bizde bu kadar, isterseniz devam edebilirsiniz deme hakkınız elbette saklıdır, ancak bu siz de takdir edersiniz ki çok etik kalmıyor.
110 siteden aylık gelen 18 TL rakam çok komik bir rakam.
Tekrarlıyorum; Bu olayın devirden önce sonuçlandırılması gerekirdi, siz aylık 18 TL gelir getirdiğini bilerek aldıysanız sorumluluk biraz sizde kalıyor.
Kolay gelsin.