SiberDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaslar sormak istedigim bisey var bundan 1 hafta once bir firmadan reseller kiraladim odemesini bir yillik pesin yaptim simdi ise sunucunun el degistirdigini baska bir firmanin aldigini soluyorlar ve sitelerin aktarimini yaptilar herhangi birsey solemeden simdi FTP giris ile bir sorunum oldu ve bilgi amacli acaba kisitlama vs gibilerinden sormak istedim bana soledikleri sey odemesini ne kadar zamanlik yaptiniz dedim 1 yillik peki bu sorunla ilgili bilgilendirmeyi ek ucret konusunu yeni sifrenizi yarin size maille ileticez gibilerinden bir konusma oldu ben ek ucret odeme taraftari degilim odemesini pesin yapmisim sunucu el degistirmis veya herhangi bisey olmus o beni ilgilendirmez ben 1 yillik hizmetimi beklerim bana soledikleri ya ek ucret odersiniz yada alanda kisitlama yapariz sizce ne yapmaliyim veya ne yapilmasi gerekiyor bole birsey dogrumudur sizce konu ile ilgilen arkadaslara simdiden tskler.
Geçmiş olsun öncelikle Ben olsam Ek ücret ödemem sonuçda (1) yil ücret ödemişseniz neden bidaha ödeme yapacaksınız anlamadim ödemeyi yaptınız firma ile görüşün halletmeleri lazim sonuçda para ödediniz Insallah sorunun düzelir iyi günler.