Koşanbit, topu yine bana attın kardeşim sağolasın... Haklısın diyorum ve uzatmak istemiyorum...
Amacım kesinlikle sataşmak değil. Sonuçta ben veri merkezi sahibi değilim. Böyle bir kampanya yürütmek gibi bir planım da yok. Bu fiyatlar verilirse herkes etkilenecek. Ben sadece empati yaparak, o kişilerin gözünden olaylara bakmaya çalışıyorum. Sizin söylediğiniz şekilde olmasını benim de gönlüm ister. Ancak veri merkezi sahiplerinin gözünden bakınca, onlar bunu niye istesin? ona cevap veremiyorum. Eğer biz aradan çıkınca daha fazla satabileceklerse, neden bizi düşünsünler? Bu tamamen pazarlama stratejisiyle alakalı. Osman Bey de diyor ki biz bayi kanalıyla satış yaparak, daha fazla kazanmayı planlıyoruz. Bu tamamen firmaların olaylara bakışıyla alakalı. Eğer Osman Bey, bu şekilde satış yaparak daha fazla kazanacağına inanıyorsa, "neden son kullanıcıya satış yapmıyorsun?" diyemez kimse. Aynı şekilde Selçuk Bey de aksini düşünüyorsa, o da kendine göre haklıdır. Zaten herkes kendi politikasını uyguluyor. 3,5 sene sonra kimin düşüncesinin daha doğru olduğunu hep beraber göreceğiz zaten (: