TylerDurden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben konuyu özetleyeyim, bilmeyen de öğrensin. konuyu da uzatmayın lütfen.

@kuaza temasını daha önce yaptı. ilk hali youtube'un eski versiyonuna daha çok benziyordu.

o tema yayına girdiğinde benim de youtube benzeri tema çalışmam vardı. başkası yaptı diye projeyi bitirmem çünkü kaynak youtube. ben de wordtube'u yaptım. görüldüğü gibi de dağıttım.

benim temam sonra yapıldığı için, @kuaza benden aldı zaten denilemez. ben de ondan almadım. açtım youtube'u, sadeleştirebildiğim kadar sadeleştirip yaptım.

önceden söylediğim gibi iki tema arasındaki tek benzerlik arama bölümüdür. benim temam bu konuda asıl kaynaktır ama zerre kadar önemli değildir. herkes başka temalardan bir şeyler alır, birleştirir, esinlenir, daha iyisini yapar, vs vs. direkt kopya olmadıkça kimse kimseye bu tür ayrıntılarda karışmaz.

@Foothill'in amacı, hak korumak anlaşılan ama bu konuda haksızlık zaten yok. kimse kimseden bir şey almadı.

mesela benim twitter temalarım da vardır. yine sadedir. onlardan başka bir çok twitter teması vardır.

aynı şekilde iyi hatırlıyorum. kraloyun temasını yapmıştım kendime. bitirdiğim gün r10'a baktım. aynısını başka birisi satışa sunmuş. tesadüf. bir şey denilemez.

özetle, hak yeme yok bu konuda. iki taraf da sakinleşmiştir eminim. işimize bakalım.

wordtube'u kullanmak isteyenlere de sözüm; pazartesiye kadar bekleyin. youtube tasarımı değişince ben de yeni bir tema yaptım. onu yayınlayacağım. belki onu daha çok seversiniz.
Dostum herseyin dogruda ben bunu yazdimmi: """@kuaza benden aldı zaten denilemez.""" ??

adam senin temandan alip yaptigimi soyledi, bende once ben yaptim dedim kim kimden almis olabilir yazdim.. mantik olarak sana benim temamdan caldin gibi bir imam olmadi asla olamazda, cunku bende youtube clone yapmisim arkadasim. benden calmadi gitti youtubeden caldi derim, boyle sacmalik olurmu alala.. Bunun gibi biri daha cikti kuazahaber i mehmet arkadasimin temasindan yaptigimi soyledi, emanin sahibi soyledi lafini oturdu kuyrugunun uzerine sonra..

sizi sayiylami veriyorlar ? kimseye laf etmem, yada imada bulunmam sans eseri gormesem bana laf atildigindan da habersiz olacam.

yaptigim temalar dasatiliyor akil yasinin belli olmadigi arkadas o tema 150 eurodur ve 10 kisiye sattim, alan adam niye benden alsin gitsin baska tema yaptirsin. Demekki birinin bi bildigi var herkes senin kadar saftirik degil..

bak yine guluyorum sana, ama neremle orasi bana kalsin..

wp tema yapanlara lafim yok zaten, aksine herzaman gelismesinde ve artmasindan yanayim ki kuazahaberi ucretsiz gelistiricelere paylasmak icin konu bile acmis bir insanim. bunu kim yapti simdiye kadar bu forumda??

bos laf bos is, gereksiz lak lak.. ayni turkuden devam..